<

Будемо ставити питання про перебування на посаді, – Пальонка про директора ЦПО з Володимира, який «засвітився» в скандалі з безакцизними цигарками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 4.03.2021 / Володимир /
Перегляди
147
/ Коментарі відсутні

Мер Володимира-Волинського Ігор Пальонка ставитиме питання про перебування на посаді директора Центру позашкільної освіти Петра Зінкевича.

За словами міського голови, вчинок педагога та керівника є негідним і кидає тінь на Володимир-Волинський та цілу громаду.

Нагадаємо, 26-го лютого на автодорозі сполученням «Житомир-Бердичів» прикордонники спільно з патрульною поліцією зупинили автомобіль, яким керував директор ЦПО з Володимира. У ньому було виявлено майже дві тисячі пачок цигарок без відповідних марок акцизного збору.

Як розповідають, перевезення тютюнових виробів чоловік здійснював з метою подальшого їх завантаження у вагони на залізничній станції «Козятин». Ці потяги в подальшому прямують до Польщі.

Як зазначив Ігор Пальонка у відповіді для БУГу, він вважає такі дії негідними людини, яка проживає у місті та навчає дітей, керує колективом.

“Будемо ставити питання про доцільність його перебування на посаді”, – сказав Пальонка.

Читайте також: Директору ЦПО у Володимирі можуть інкримінувати контрабанду: з його автомобіля вилучено 4 ящики безакцизних цигарок




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа