<

Будемо намагатися розділяти галузі, – Пальонка про конкуренцію індустріальних парків між Володимиром та Нововолинськом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 8.03.2023 / Володимир / /
Перегляди
1174
/ Коментарі відсутні

У Володимирі уже зустрічались із представником керуючої компанії, яка виграла конкурс на обслуговування майбутнього індустріального парку.

Про співпрацю двох індустріальних парків у Володимирі та Нововолинську під керівництвом однієї компанії, запитали в мера Ігоря Пальонки на брифінгу 7-го березня.

Нагадаємо, що визначились із переможцем конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Володимир». Нею стало ТОВ «Інвестиційно-керуюча компанія «Бюро Інвестиційних Програм» з міста Києва. До речі, ця ж компанія, директором якої є Олександр Бондаренко, обслуговує індустріальний парк «NOVO».

Відповідне рішення про обрання переможця, що керуватиме індустріальним парком, з другого разу, після обговорень, прийняли депутати Володимирської міської ради на сесії 3-го березня.

Надалі планують організувати зустріч керівників місцевих промислових підприємств з директором компанії «Бюро Інвестиційних Програм» Олександром Бондаренком. Під час якої хочуть обговорити подальші дії щодо розвитку даної території, площею у понад 37 Га.

“Ми всі розуміємо, що поки що ми лише вибрали управляючу компанію. Це не говорить про те, що вже завтра там щось буде кардинально відбуватися. Цим ми можемо зараз претендувати на кошти, які державою виділяються на облаштування мереж індустріального парку. І будемо пробувати через різних людей залучити кошти для того, щоб прокласти мережі”, – роз’яснив міський голова.

Щодо конкуренції з Нововолинськом, мер додав, що найкращим був би варіант стратегування цілей, щоб вони були поділені на сектори.

“Ми дійсно тут є конкурентами, але краще буде, коли ми домовимося про розподіл. Наприклад: хтось бере один напрямок, хтось – інший. Хоча ще немає рішення по цьому. Все буде залежати від керівника управляючої компанії”, – підсумував очільник Володимирської громади.

Також дивіться відеоінтерв’ю БУГу із директором ТОВ «Інвестиційно-керуюча компанія «Бюро Інвестиційних Програм»» Олександром Бондаренком.

Читайте по темі:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер