<

Бронхіти, пневмонії, органи травлення та інше: чим найчастіше хворіють діти у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:11 | 22.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
241
/ Коментарі відсутні

Педіатричне відділення Володимирського ТМО розраховане на 30 ліжок. Тут надають медичну допомогу дітям різних вікових груп від 0 до 18 років.

У відділенні керуються сучасними стандартами лікування, протоколами, клінічними настановами, щоб зробити процес лікування максимально ефективним, – йдеться на фейсбук-сторінці медзакладу.

Пандемія внесла свої корективи, тому частина ліжок перепрофільовані під інфекційні.

В 2020-2021-х роках кількість пролікованих хворих помітно зменшилась та тенденції щодо структури захворюваності залишаються.

Здебільшого це бронхіти, пневмонії, а також хвороби верхніх дихальних шляхів. Очевидні причини – погана екологія, забруднення повітря, подальша «хімізація» нашої їжі.

На другому місці – захворювання органів травлення. Причина цього – негативний вплив довкілля, нераціональне застосування антибіотиків порушують мікробіоту кішківника та шкіри. Лікарі – педіатри ТМО забезпечують сучасну діагностику та лікування усього спектру цієї патології.

Захворювання нирок і сечовивідної системи, хвороби крові (зокрема анемії), цукровий діабет, хвороби ЛОР-органів (отити, тонзиліти) – це неповний перелік недуг, з якими лікуються діти в педіатричному відділенні. При потребі скеровують на консультацію в ВОДТМО.

Якщо у дитини висока температура тіла, з’явились блювання, висип на шкірі, неспокій, загальна слабкість, сонливість, задишка – негайно звертайтесь в лікарню.

“Оберігайте своїх дітей від випадкових отруєнь, опіків, травм. Адже здорова і щаслива дитина – це ваша радість і гордість сьогодні, чисте сумління і спокійна старість – завтра”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа