<

“Брехня” Свободи? – Сергій Коба продовжує юридично очолювати Володимир-Волинський міський осередок партії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 21.07.2017 / Володимир /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

Юридичним очільником Володимир-Волинського міського осередку ВО “Свобода”, згідно даних сайту Міністерства юстиції України, надалі являється Сергій Коба. Так, в розділі “уповноважений представляти юридичну особу, керівник” зазначається ім’я Сергій Коба, а також він являється єдиним підписантом документів від місцевого осередку партії.

Нагадаємо ситуацію, коли 14-го лютого 2017 року Сергій Коба заявив, що складає повноваження очільника фракції і виходить із партії. Тоді ж в соціальних мережах та в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Сергій Коба не складає повноваження, а був виключений з партії 3-го лютого.

“Чергова “брехня” Свободи. Я дуже обурений з приводу цієї ситуації і не знав про те, що “юридично” ще продовжую очолювати цей партійний осередок. Нічого не залишається для мене, як готувати юридично документи та подавати в поліцію заяву, про можливу, на мою думку, фальсифікацію документів, яка могла трапитися після 14-го лютого. Подам ще заяву і в НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції – ред.), аби перевірили дані і звіти, які подавалися на протязі цього періоду політичною партією. На мою думку, там є можливе фальшування чи підробка документів. Я не збираюсь відповідати за незаконні дії “псевдоочільника” міської “Свободи” Ганни Фурман а також її вищого керівництва.” – розповів журналістам Сергій Коба.

Інтернет-видання “БУГ” буде слідкувати розвиток ситуації. Скріни із офіційного сайту Міністерства юстиції України зроблені 21-го липня 2017 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа