<

Брав пальне і гроші: за хабар судитимуть володимирського поліцейського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 11.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1798
/ 1 коментар

Поліцейського Володимир-Волинського районного відділу поліції двічі викрили на хабарі у травні цього року. Одного разу він отримав неправомірну вигоду у вигляді палива для заправки автомобіля, іншого – 6 400 грн.

Прокурори затвердили і скерували до суду обвинувальний акт у розслідуваному кримінальному провадженні про неодноразове одержання неправомірної вигоди поліцейським сектору реагування патрульної поліції Володимир-Волинського районного відділу поліції, – повідомляє прокуратура Волинської області.  

Слідство встановило два факти одержання правоохоронцем у травні 2021 року неправомірної вигоди у вигляді палива для заправки автомобіля за не притягнення до адміністративної відповідальності громадянина, який не мав документів на право керування транспортним засобом і був зупинений за порушення Правил дорожнього руху.

Викрили ж поліцейського 14 травня 2021 року під час одержання від цього ж громадянина неправомірної вигоди у сумі 6400 гривень.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цих злочинів правоохоронець постане перед судом.

Довідково: санкцією ч.3 ст. 368 КК України за одержання службовою особою неправомірної вигоди, вчинене повторно, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа