<

Брат вбитого офіцером бійця 51-ої бригади вимагатиме пояснень від прокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 23.11.2014 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Брат вбитого 18 листопада у Володимирі-Волинському солдата 51-ої бригади Дмитра Коляди Андрій вимагатиме від військової прокуратури детальної інформації про перебіг слідства, адже має підозру, що справу можуть «зам’яти» через зв’язки вбивці.

Про це він повідомив «Громадському.Волинь» 22 листопада.

За словами Андрія Коляди, старший лейтенант, який вбив Дмитра, нібито має родича генерала, тому його можуть «відмазати». «Цю справу не можна спускати, треба довести все до кінця», – каже Андрій.

Нагадаємо, близько 20 години 18 листопада на території військової частини у Володимирі-Волинському виникла словесна перепалка між старшим лейтенантом та солдатом 51-ої бригади. Згодом вона переросла у бійку, в результаті якої солдат Дмитро Коляда отримав ножове поранення.

Попри те, що на місце викликали швидку та міліцію, врятувати солдата не вдалося.

Офіцера, якого підозрюють у вбивстві, наступного дня затримали на Черкащині, де він хотів переховуватися від правосуддя.

Також Андрій спростував повідомлення по те, що Дмитро Коляда у той день був нетверезим. «Я у той день о 19:10 спілкувався із ним, він був цілком адекватним, а коли Дмитро випив би 200-300 грам, він би точно помінявся», – каже брат вбитого.




один коментар
  1. Коли на підставі статтей закону і дійсних фактів питаєш прокурора”ЧОМУ”? то через певний термін з явними порушеннями того ж Закону отримуєш маразматичний “розвозняк”–де є ключова фраза прокурорів всіх врємьон *НА ВАШУ!!! ДУМКУ* Коли більш актуально і радикально відносишся до захисту своєї позиції,свого права,то існує такий собі сепаратор через який треба пройти починаючи з тиску.залякувань,а іноді з кримінальним провадженням проти тебе,судовим катуванням з подальшими судовими репресіями.Це все система вважаєє вропейськими цінностями і принципами правосуддя.У випадку з Дмитром–це ніяк в голову не вкладається,коли волаємо про допомогу зовнішнє,не наводячи порядку внутрішньо.Сумніву піддається факт адекватності того офіцера і ступінь його сп”Яніння,але ці факти будуть приховані завдяки круговій поруці.МИ НАРОДЕ,ЧУЄШ МЕНЕ , ПОВИННІ САМІ ПРОВОДИТИ РОЗСЛІДУВАННЯ І НАРОДНИЙ СУД!!!! Чи сподіваєшся на люстрацію?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця