<

Близько 30 дітей Володимира взяли участь у змаганнях «Спорт для всіх – у кожному дворі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 15.07.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
132
/ 1 коментар

14-го липня на майданчику ЗОШ №5 у Володимирі працівники МЦФЗН «Спорт для всіх» провели змагання для всіх охочих дітей віком від 8 до 12 років.

Мета таких змагань, які проходять у місті упродовж канікул, –  залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, розвиток фізичних якостей, формування морально-вольових рис характеру, організація змістовного дозвілля дітей в канікулярний період, повідомляють на сайті міста.

Як зазначають організатори заходу, раніше був проведений завершальний етап змагань “Спорт для всіх – у кожному дворі”, але неможливо відмовити діткам, які хочуть позмагатися в спортивних естафетах, гарно провести час, які чекають і навіть вже впізнають на вулиці педагогів.

Цей захід відвідала рекордна кількість дітей – близько трьох десятків. Учасники були поділені на дві команди “Кобра” та “Тік – Так”.

Змагання пройшло у теплій та дружній атмосфері. У всіх учасників спостерігався спортивний азарт, адже кожен хотів вибороти перемогу для своєї команди. Вболівати за юних спортсменів прийшли їхні батьки та вчителі. 

Учасники змагань були нагороджені грамотами управління з гуманітарних питань, а також спортивним інвентарем від Міжнародної організації ЮНІСЕФ.

Фінал змагань “Спорт для всіх – у кожному дворі” відбудеться у День міста 31-го липня о 11:30 на стадіоні “Олімп”.




один коментар
  1. Молодці, що залучаєте молодь до занять фізичними вправами і спортом , побільше б таких заходів, респект!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер