<

Близько 100 спортсменів і одна з найкращих трас в Західній Україні: у Володимирі відбувся мотокрос

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 11.10.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
78
/ 1 коментар

11-го жовтня у Володимирі-Волинському відбулися змагання з мотокросу. Позмагатися у четвертому етапі кубку України з мотокросу на одній з найкращих трас у Західній Україні до Володимира-Волинського з’їхалися близько 100 спортсменів.

Змагання, як розповів один з організаторів Валерій Олексюк, відбуваються на трасі вже вшосте. Дещо поламав плани покатитися весною коронавірус.

Цьогоріч спортивні змагання відбулися за підтримки команди «За Майбутнє» та кандидата на посаду Володимир-Волинського міського голови Ігоря Пальонки.

Він привітав присутніх з початком заїздів та побажав вдалих стартів та фінішів. Також привітав спорстменів кандидат в областні депутати від команти Ярослав Матвійчук, який зазначив, що змагання відбуваються напередодні Дня Захисника України, а над трасою майоріє прапор 14-ої ОМБр. Він подякував захисникам, завдяки яким сьогодні може відбуватися подібне дійство.

Учасників мотокросу розподілили по категоріях за об’ємом двигуна та поділили на аматорів та ветеранів. Окрім заїздів на мотоциклах, можна було спостерігати і проходження спортсменами траси на квадроциклах.




один коментар
  1. Можна було мене повністю сфотографувати, на фото #4 пів тіла з велосипедом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер