<

«Благодійна кава»: у Володимирі торгуються за зустрічі з цікавими особистостями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 22.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
18
/ 1 коментар

У Володимирі стартувала акція «Благодійна кава», у рамках якої можна виторгувати можливість попити кави і поспілкуватися з цікавими особистостями міста і району. Наразі можна поторгуватися за зустрічі з п’ятьма персонами. Усього має бути 30 лотів. Проєкт організували, щоб допомогти нашим бійцям, які воюють на передовій.

Нагадаємо, охочі роблять ставки як у звичайному аукціоні, згодом обирається переможець, який оплачує лот, а далі йде на зустріч з обраною персоною. Стартова ціна початкового лоту – 150 гривень. Мінімальний крок ставки 20 гривень. Може бути і вище, тільки рівно 20.

Наразі торги ведуться за зустрічі із п’ятьма знаними особистостямирежисером аматорського народного театру «Різнобарв’я» Ларисою Половньовою, головою наглядової ради Володимир-Волинської птахофабрики Аліною Сич, головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом, незмінним директором ПП «Панас-Транс» Олегом Тимосевичем та журналісткою, письменницею, книгооглядачкою Віталіною Макарик.

Як розповіла у коментарі БУГу одна з організаторів акції Ольга Жигунова, проєкт проводиться паралельно у Луцьку і Володимирі-Волинському.

Усього планується виставити на аукціон орієнтовно 30 лотів, з яких приблизно 17 – цікаві мешканці Володимира і району. Наразі з учасниками ще ведуться переговори. Тож точні імена лотів ще не відомі.

«У якості лотів будуть задіяні люди з різних сфер: медицини, військової служби, бізнесу, мерії, депутати, режисери, актори, фотографи, тощо. Тобто ті персони, які вже чогось досягли в житті, з якими можна цікаво провести час, поспілкуватися, дізнатися таємниці їхнього успіху й попросити якісь поради щодо власного розвитку.

Про кожного учасника буде коротенька інформація, яка ознайомлюватиме з його досягненнями. Поки що не зі всіма лотами вдалося домовитися. Тому вони з’являтимуться на сторінці нашої акції поступово», – зазначила Жигунова.

За її словами, серед цікавинок проєкту – фотосесія від відомої фотографки Оксани Спольської.

«Окремим лотом буде фотосесія від Оксани Спольської. Ще один лот – знана фотографка Юлія Шуріна. Щоправда, поки що не знаю, чи це буде теж фотосесія, чи бесіда з нею, під час якої вона поділиться таємницями професійної майстерності й дасть кілька порад щодо того, як зробити гарні фотографії», – повідомила організаторка акції.

За зібрані під час торгів кошти прагнуть купити кілька електронних книг для військових, які зараз захищають Україну на передовій. Якщо коштів буде більше, то їм ще придбають медичні препарати й вітаміни.

До речі, мешканці Володимира і району активно долучилися до участі в акції й не шкодують коштів для торгів заради зустрічі з представленими лотами.

Так, за шанс випити кави і по спілкуватися з головою наглядової ради Володимир-Волинської птахофабрики Аліною Сич ставку підняли вже до 4 тисяч гривень. І це тільки за добу, адже лот виставили 20-го грудня о 16:00.

Взяти участь в акції й виторгувати зустріч з цікавою особистістю можна за посиланням.




один коментар
  1. Ех, шкода шо я надаю перевагу чаєві, а не каві.
    Так би я виторгував зустріч з панянкою Сич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер