<

Благодійний ярмарок “Мистецтво та книга за життя” проведуть у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 9.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

 «Мистецтво та книга за життя» – це благодійний волонтерський проект, спрямований на допомогу волинським бійцям в зоні АТО.

Організацією благодійного ярмарку «Мистецтво та книга за життя» займаються волонтери громадської організації “Об’днання“Активіст”, які розуміють цінність Людського життя, а також читання і мистецтва для Людського життя. На полицях імпровізованої вуличної крамнички можна буде придбати книги різних жанрів, полотна Володимир-Волинських художників, сувеніри з національною символікою, – пишуть у групі Типовий Володимир.

Благодійні ярмарки пройдуть 12-13 вересня з 10:00 до 16:00 на Площі Героїв міста. Виручені кошти організатори передадуть на потреби наших захисників.

Маємо надію, що жителі міста і району позитивно відгукнуться на пропозицію як придбати книгу, так і принести для проведення благодійної акції літературу із власної бібліотеки. Книги можна приносити за адресою: м. Володимир-Волинський, в.Ковельська,10, офіс“Об’днання“Активіст”,3 поверх. Робочі телефони (097) 720-56-12, (093) 591-48-46.

EqjiaoFhJmk




коментарів: 2
  1. Кошти вони передадуть захисникам,використавши людей -заодно тихо а может i не тихо й пропiаряться ,як кандидати у депутат вiд самопомiчi.

  2. Кошти передадуть захистникам, заодно пропіаряться ,як кандидати від самопомічі ,використавши щирих людей. КРАСАВЧИКИ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця