<

Благодійник з Німеччини привіз чергову допомогу для громади Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 20.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
1821
/ коментарі 3

Нещодавно голова благодійної асоціації «Партнерство заради України» Карл-Ернст Мюллер відвідав громаду Володимира.

Чоловік здійснив вже 45 поїздок до України, привозячи щоразу благодійну допомогу для лікарні, шкіл громади, а також для малозабезпечених жителів, повідомляють на сайті міста.

Цього разу завдяки асоціації “Парнерство заради України” ТМО Володимира отримало 18 ящиків з костюмами для медичного персоналу.

Привіз Карл-Ернст Мюллер і допомогу Ласківській школі та тренажер для місцевого жителя Богдана Мацьохи, який має проблеми з опорно-руховим апаратом.

Нагадують, що перша поїздка Карла-Ернста Мюллера у Володимир-Волинський район відбулась ще у 2005-му році, коли той приїхав у село Ласків шукати могилу свого дідуся.

Чоловік зазначає, що, попри поважний вік, пандемію коронавірусу та нерозуміння з боку родини, щоразу долає тисячі кілометрів через любов до України, до якої прикипів усім серцем.

“Він щиро вболіває за нашу державу і понад усе прагне, аби вона була сильною та незалежною”, – йдеться в повідомленні.




коментарів: 3
    • Ich verstehe dich. Die Schwester meiner Großmutter wurde 1945 in Deutschland vermisst. Meine Familie würde sich freuen, wenigstens ihr Grab zu finden, wir würden sie gerne lebend finden, aber es ist unwahrscheinlich, da sie 1928 geboren wurde.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер