<

Благодійник з Німеччини передав володимирським рятувальникам нове пожежне авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 17.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
361
/ Коментарі відсутні

Днями автопарк володимирських рятувальників поповнився двома одиницями техніки, які були передані 3-му ДПРЗ у межах благодійної допомоги від закордонних колег.

Відтак рятувальники отримали пожежний автомобіль на базі вантажівки Mercedes-Benz, який укомплектований спеціальними інструментами та обладнанням, повідомляють на сайті міста.

Цей автомобіль відрізняється від звичайного пожежного авто, яке має цистерну для води, адже його призначення – допомога у ліквідації надзвичайних ситуацій, зокрема наслідків ДТП та стихійних лих.

З ініціативи голови благодійної асоціації «Партнерство заради України» Карла-Ернста Мюллера громаді був переданий автомобіль Skoda Fabia, що є особистим внеском пані Renate Kranick. 

Автомобіль вже взятий на облік у службу ДСНС та дає змогу швидко реагувати на різні надзвичайні ситуації. Також місцеві рятувальники уже активно використовують спеціалізоване обладнання, яке отримав виконавчий комітет Володимирської міської ради у рамках співпраці з проєктом USAID “ГОВЕРЛА”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок