<

Біля Володимира планують збудувати ще дві об’їзні дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 4.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3562
/ 1 коментар

Поблизу Володимира хочуть збудувати ще дві об’їзні дороги з вулиць Зимнівської до Луцької та з Устилузької до Заріччя. Це дасть змогу розвантажити міські дороги від великогабаритного транспорту.

Питання будівництва об’їзної дороги навколо Володимира обговорив перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук під час зустрічі з керівником Служби автомобільних доріг області Анатолієм Посполітаком 3-го листопада, – йдеться на сторінці Матвійчука у фейсбуці.

Об’їзна дорога повинна складатись фактично з двох автошляхів – дороги з кінця вулиці Зимнівської у бік Луцької і до району цукрового заводу та дороги із вулиці Устилузької до в’їзду в село Заріччя. Це необхідно для того, аби великогабаритний транспорт не заїжджав у місто.

В ході розмови посадовці домовились про початок процесу з підготовки технічного завдання, визначення необхідних земельних ділянок та узгодження будівництва даних доріг через Укравтодор.

“Зараз важливе втручання на державному рівні нашого народного депутата Ігоря Гузя, для того, щоб запустити цей процес. Ще на початку цього року мало хто вірив, що так швидко вдасться розпочати ремонт вулиці Зимнівської, проте уже є результати. Спробуємо запустити відповідні процеси і по об’їзних дорогах”, – додав Матвійчук.




один коментар
  1. Давно пора, + додаткові стоянки ( кармани ) з мапою ( подетальним описом об’їзду цілого міста і стоянками для великогабаритного транспорту.,+зі сторони Луцька, через Володимирівна ,Поничів Льотниче Ковель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер