<

Біля багатоповерхівок у Володимирі позрізали дерева: майже всі мешканці будинку на Сагайдачного проти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:01 | 23.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
6855
/ 1 коментар

Мешканці вулиці Сагайдачного, 55 у Володимирі обурені, що біля їхньої багатоповерхівки зрізали дерева, які робили затінок на подвір’ї. Жителі попросили в журналістів допомогти дізнатися, чия це була ініціатива та чому не врахували думку більшості.

Як повідомив директор управління житлово-комунального господарства Роман Лисюк, обрізання дерев на території багатоповерхівок проводиться виключно за зверненням мешканців або голови ОСББ до виконавчого комітету. Навіть аварійні дерева зрізають за зверненням мешканців.

Як виявилося згодом, лише четверо людей написали заяву до виконавчого комітету з проханням зрізати каштани. Більшість сусідів ця ситуація не влаштовує. Адже на цій вулиці живе багато пенсіонерів та сімей з дітьми, для яких дерева створювали затінок.

Люди, з якими вдалося поспілкуватися журналістам, категорично проти вирізки дерев, які не становили аварійної загрози будинку.

Мешканці багатоповерхівки на вулиці Сагайдачного, 55 вважають, щоб хоч якось покращити ситуацію, на місці зрізаних дерев потрібно посадити нові.

До слова перед останньою сесією міської ради депутатом Андрієм Гнатюком був поданий запит на виділення 500 тисяч гривень на озеленення міста. Проте обранці громади вирішили скоротити цю суму до 300 тисяч.

Ці кошти підуть на висадку дерев та кущів на вулиці Шевченка. Також планували озеленити вулицю Устилузьку 70-ма кленами, проте депутати вирішили, що це зараз не на часі.

Щодо вулиці Сагайдачного, висадка нових дерев може відбутися завдяки зверненню жителів будинку до виконавчого комітету з письмовою заявою.




один коментар
  1. Здали на кроноспан. Всі місцеві влади так заробляють. Боротьба з хворими деревами, і чим більше дерево тим воно хворіше(
    В Благодатному теж літом боролись, половину дерев перебороли. Молодці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер