<

Більшість людей сплачують штраф одразу: як у Володимирі працюють інспекторки з паркування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:55 | 12.10.2022 / Володимир / /
Перегляди
1569
/ коментарі 2

Вже місяць муніципальна варта Володимира працює в новому складі. Тепер інспектори мають ще одне завдання – складати адмінпротоколи за неправильне паркування. Які найпроблемніші ділянки у місті та як реагують місцеві на «незвичних» людей у формі, дивіться у сюжеті.

Враховуючи ситуацію в країні, майже всі чоловіки з попереднього складу муніципальної варти у Володимирі пішли на війну. Разом з новим керівником, на нові посади прийшли й інші працівники.

Як вони працюють з новим обов’язком – складання адмінпротоколів та чи на багатьох оштрафували за місяць, розповіли працівниці муніципальної варти журналістці БУГу.

За словами Оксани Байкевич та Анни Білик, у зв’язку з повномасштабним вторгненням, їх штаб оновився на 50%. Зараз двоє працівників стоять на охороні міської ради, а двоє – слідкують за правильним паркуванням та благоустроєм.

Найпроблемніші території: на вулиці Ковельській, 63 – біля податкової, біля відділення ПриватБанку на вулиці Князя Василька, біля ринку, виїзна дорога з пожежної частини, біля лікарні та на вулиці Незалежності.

“Такі вулиці розчищаємо в першу чергу, адже пожежний автомобіль та швидка повинні виїжджати по виклику без перешкод”.

Негативу працівники ще не відчули, адже працюють з повагою до людей. Якщо бачать водія в авто, який припаркувався в забороненому місці, спершу роблять попередження, якщо машина порожня – накладають штраф.

Пільговий період на сплату штрафу складає 10 днів. Якщо порушник оплачує раніше терміну, це коштує йому – 170 грн, якщо ні – 340. За словами інспекторок, майже всі, кого штрафували, сплачували суму відразу.

Штрафують муніципали тільки за порушення правил ПДР зупинка та стоянка.

Наголошують, щоб не займали парковочні місця для інвалідів.

Працівниці наголосили, що біля кожної установи, а також тимчасової точки продажу має стояти смітник. За це також передбачена відповідальність.

Нагадаємо, у Володимирі представили нового керівника муніципальної варти

Інспекторів муніципальної варти Володимира уповноважили складати протоколи за неправильне паркування




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа