<

Прапор птахофабрики, який вивісили над дитсадком у Володимирі-Волинському, обурив активіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 6.11.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
6
/ коментарі 2

4-го листопада під час святкових заходів з нагоди 30-річчя закладу дошкільної освіти №8 “Вишиванка” над будівлею вивісили три прапори: державний, прапор садочку, а також прапор бренду Володимир-Волинської птахофабрики.

Саме останній обурив активіста Тараса Сватка, який у фейсбуці написав, що подібне недопустиме, оскільки заклад комунальний і порівняв садочок з КНР (курячою народною республікою).

“Це вже якась КРН (Куряча народна республіка)? Чи на території садочку відкрився новий цех птахофабрики? Чи змінилась символіка міста? Нагадую, що це комунальний заклад!
На території ДНЗ № 7 слід очікувати прапор Гербору, а в ДНЗ № 1 – швейної фабрики(це я до прикладу)? І ви думаєте, що мер буде дбати про екологію міста після такого?”, – ідеться в дописі Сватка.

Нагадаємо, що активіст часто веде полеміку про екологічну ситуацію в місті.

Прапор Епікуру не зняли і 6-го листопада.

Прокоментувала вивішення прапора над садочком керівник ЗДО Зоряна Гузь.

“Нам запропонували співпрацю, соціальне партнерство для садочка в плані розвитку персоналу і впровадження і впровадження позитивних їх корпоративних цінностей. Обіцяли побудувати у нашому садочку спортивний майданчик. Це тільки позитив для дітей.

Державний прапор вісить значно вище над прапором садочку і Епікуру. Така інсталяція, що в державі приватний сектор і комунальні заклади дотичні однією метою – це здоровя діток”, – зазначила завідуюча.

Пост Тараса Сватко активно коментують у мережі.




коментарів: 2
  1. виходячи з коментаря пані керівника садочка та того , що прапор Епікуру майоріє над головою мера міста ( НА ФОТО), очевидно логічно ,щоб прапор дитсадка був встановлений на території Епікуру, а далі він очевидно може зявитися і біля будівлі міськради …

  2. А як там з забрудненням природи ,чи вже все ОК взятка кому треба ,добро на руйнування природи ,все по накатанномку .”Жопа мира “, інакше державу не назвеш .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа