<

Донька Альони Столярук з Володимира просить про допомогу для матері, яка збирає кошти на операцію колінних суглобів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 16.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
6000
/ 1 коментар

Володимирчанка Альона Столярук, яка хворіє ревматоїдним артритом, продовжує збирати кошти на операцію обох колінних суглобів. Цього разу до читачів БУГу з проханням допомогти звертається її дочка.

8-го грудня мала відбутися операція на обох колінних суглобах, проте сім’ї жінки бракувало коштів, щоб оплатити її проведення.

“З 2004-го року мама хворіє на ревматоїдний артрит та приймає гормональні таблетки. З 2013-2016 роки мама працювала на мебельній фабриці комплектувальником.

Проблеми в ходьбі почали наростати з кожним днем, а біль все більше обмежувала рухи”, – пише донька Альони на сайті про допомогу.

За словами жінки, вказана на сайті сума приблизно врахована з ціною на всі необхідні інструментами, знеболюючі та реабілітацію – усе це обійдеться більше, ніж у 100 тис. грн.

Нагадаємо, що БУГ вже писав про володимирчанку раніше.

Вдалося зібрати дві тисячі, проте до омріяної операції залишилося 70 тис.

“Вона завжди була дуже енергійною і працьовитою. Сьогодні, коли біль не покидає її ні на хвилину, мама тримається доброї думки та надіється, що все вийде”, повідомляє дочка Світлана.

“Хвороба дуже швидко прогресує, затягуючи болі в ногах та спині стали нестерпні. Мама постійно на знеболюючих, пекучий біль не дозволяє спати або будить серед ночі. Вона виснажена, але все ще вірить, що скоро це закінчиться. Вона мріє, щоб якомога швидше без болю ходити на прогулянки зі своїм онуком.

Її страждання – це мої страждання – я б дуже хотіла, щоб вони закінчилися. Найкраще рішення – тотальне ендопротезування колінного суглоба. Лікарі твердять, що саме хірургічне втручання дозволить мамі позбутися нестерпних мук, дозволить ходити без болю і жити без страху! Проте порятунок має ціну – 100.000 гривень”

Домогти Альоні можна будь-якою сумою за реквізитами:

Картка Ощадбанку – 5167 4901 6806 0433

Картка ПриватБанку – 4731 2196 4157 4433 – Столярук Олена




один коментар
  1. Хоч вирте, хоч не, але в клятий рашке цю операцию роблять безкоштовно.. Якшо сустави стандартно, хоча можна купити бильш дороги… Точнише, не безкоштовно, а по полису.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер