<

Бійців з Володимир-Волинського районуп ривезли до Луцького військового шпиталю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 23.02.2015 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

22 лютого 2015 року голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська, свободівець Сергій Коба привіз до Луцького військового шпиталю двох поранених під Дебальцевим бійців 128-ої гірсько-піхотної бригади.

Поранені воїни Роман Попіль та Іван Войтюк – бійці-контрактники з Володимир-Волинського району. Виходячи з-під Дебальцевого одними з останніх, наштовхнулися на ворожий блок-пост, який довелося брати з боєм. Внаслідок нічного бою у Романа Попіля – кульове поранення грудної клітки (куля пройшла в сантиметрах від серця), у Івана Войтюка – осколкове поранення правої гомілки. Після надання першої медичної допомоги вони потрапили до Харківського військового госпіталю, – пише прес-служба Волинської обласної організації ВО “Свобода”

Сергій Коба зумів домовитися про переведення бійців до Луцького військового шпиталю, поїхав за ними до Харкова, забезпечив транспортування бійців, тож 22 лютого вони вже прибули на Волинь.

Разом із рідними та близькими зустрів Героїв на Волині о 4-ій годині ночі перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик. Свободівці допомогли пораненим потрапити до шпиталю, розташуватись у його палатах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер