<

Бійці тербатальйону “Волинь” завтра будуть вдома

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 29.12.2014 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про це сказав командир територіального батальйону “Волинь”. Він закликав сьогодні військовослужбовців активно попрацювати на рампі залізничного вокзалу сьогодні, розвантажуючи техніку, аби завтра роз’їхатися по домівках на свята.

Привітати з поверненням на місце дислокації військовослужбовців приїхали практично усі високі чини області. І навіть міський голова Луцька Микола Романюк відвідав древню столицю Волині.

Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк звернувся із вітальним словом до солдатів та присутніх родичів. Він назвав вояків справжніми героями, подякував за нелегку службу, побажав миру та спокою як бійцям, так і державі в цілому.

Губернатор Волині сказав, що сьогодні – момент радості, оскільки область зустрічає живих солдат із фронту. Натомість нагадав тривожні моменти, коли 3 місяці тому хлопців відправляли у гарячі точки. “Наші бійці довели в далекому краї, на Сході нашої держави, наскільки багата волинська земля героями. Ми щиро вдячні воякам і схиляємо голову перед командуванням батальйону за те, що солдати повернулися додому живими. Я впевнений, що подвиг не буде забутий, а кожна волинська сім’я пишатиметься нашими героями!”, – сказав Володимир Гунчик. 

20141229_092635

Отець Микола Гінайло передав вітання солдатам від митрополита Михаїла, закликав за кожним різдвяним столом згадати про тих, хто захищав нас і тих, хто досі в окопах, холодних бліндажах, охороняючи нашу державу.

У тербатальйоні несуть службу не лише волиняни, а й бійці із різних куточків України. Командир батальйону зазначив, що у “Волині” представлена фактично усі області нашої держави. Усі солдати готові і надалі захищати кордони вільної і незалежної держави, але після того як обіймуть своїх рідних та близьких…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа