<

Бійці 14-ї ОМБр отримали чергову допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 12.08.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

11-го серпня вручили чергову допомогу бійцям 14-ї ОМБр

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, його заступник, секретар міської ради Олег Свідерський та начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Володимир Атаманчук  вручили чергову допомогу бійцям 14-ї ОМБр: 3 тисячі метрів кабелю, 60 розеток,  придбаних на кошти, зібрані міською громадою для допомоги нашим захисникам, які вже другий рік поспіль воюють на Сході. На це було витрачено 41647 гривень, – повідомляють на сайті міста.

– Усі володимирчани, волиняни, які переживають і моляться за нашу 14-у бригаду, напевно, знають, що наші хлопці зараз знаходяться поблизу Маріуполя, беруть активну участь у бойових діях, – відзначив, вручаючи допомогу, міський голова Петро Саганюк. – Безперечно, ми мусимо підтримувати наших хлопців не тільки на словах, а й на ділі. Сьогодні ми передаємо їм, на їхнє ж прохання, кабель та розетки, необхідні для облаштування побуту бійців на передовій. Крім того, хлопці просять передати їм кілька мішків смоли, цементу, руберойду. Останнє прохання вони висловили щойно, але воно вже виконане. Все зібране для наших вояків у найближчі дні поїде на Схід.

Перебуваючи на території військової частини, міський голова звернув увагу, що асфальтове покриття потребує ремонту і скерував, щоб прибула ремонтна бригада  КП «Полігон» із фрезою і  «залатала» ямки.

Олег Свідерський у свою чергу  зазначив, що днями буде передано 10 тримісних наметів, які закуповуються на прохання командира танкового батальйону 14-ї ОМБр підполковника Валерія Дуріхіна. Їхня вартість  – 4500 гривень. Крім того, триває пошук  коштів для закупівлі приладу нічного бачення, який коштує недешево.




один коментар
  1. “Приладу нічного бачення”?? Тобто одного??? ТАк довго??? Нам волонтери за декілька днів десятки їх в підрозділ завозили! А то один і стільки піару! фу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок