<

Бійці 14-ї бригади перемогли в змаганнях на кращий танковий екіпаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 18.05.2017 / Володимир /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Змагання на кращий танковий екіпаж серед військових частин оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» відбулися на одному з полігонів Луганщини.

Конкурсна програма передбачала 5 завдань: зміна вогневої позиції, переведення бойового відділення і озброєння танку з похідного положення в бойове, завантаження 3 артилерійських пострілів в конвеєр (транспортер), що обертається і коробки до спареного кулемета, стрільба з танку штатним артилерійським пострілом (вкладним стволом), стрільба з великокаліберного кулемету з танку, входило до програми також виконання індивідуальних вправ та нормативів. За кожну виконану вправу екіпажі отримували бали, які, по завершенню змагань, підсумовувалися, і виставлялася загальна сума, за якою й визначали переможців змагань, – повідомляє прес-служба 14-ї бригади.

Дощова та вітряна погода не завадила екіпажам якнайкраще показати всі свої вміння та навички: танкісти з притаманною їм енергійністю та спритністю виконували вправи одну за одною. Та й сама атмосфера на полігоні була особливою: до автоматизму відпрацьована злагодженість дій екіпажів, їхнє прагнення до перемоги, підтримка побратимів – здається, експресія, завзяття та драйв витали просто в повітрі.

За сумою здобутих балів кращим екіпажем в ОТУ «Луганськ» став танковий екіпаж сержанта Богдана Макарова танкового батальйону нашої 14 окремої механізованої бригади. Ці хлопці своїми професійними діями вкотре підтвердили, що кращі танкісти служать саме в 14 окремій механізованій бригаді.

Перемоги наших танкістів на змаганнях різного рівня й масштабу вже стали доброю традицією, якою пишається весь особовий склад нашої бригади! Адже це найкраще свідчення потужної підготовки наших побратимів-танкістів, їхнього професіоналізму, відданості справі, яку обрали справою свого життя, величезного досвіду, набутого, на жаль, не тільки під час вишколу та змагань, а й під час запеклих, кривавих танкових боїв в найгарячіших точках Донбасу. Наші танкісти показують найкращі результати всюди: і на міжнародних змаганнях, і в зоні проведення АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа