<

Бійцеві АТО із Володимира-Волинського “Приватбанк” заблокував картку з надуманих причин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 31.03.2016 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Три тижні боєць з Володимира-Волинського Юрій Якимович не може отримати заробітну плату через те, що «Приватбанк» заблокував його зарплатну картку.

Про це інформує Вголос.

На початку березня Юрій, який офіційно за контрактом служить у 24-му окремому штурмовому батальйоні «Айдар», виявив, що не може зняти зарплату з картки «Приватбанку». Боєць по пояснення звернувся у фінансову установу, де почув, що банк не може зняти обмеження з його картки, оскільки є негативна інформація про нього на сайті «Миротворець». На цьому сайті розміщують інформацію про осіб, які скоїли злочини проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

«На сайті було розміщено інформацію, що мене розшукує міліція, тому служба безпеки «Приватбанку» вирішила заблокувати мої рахунки. Статтю, за якою мене нібито розшукують, уже півроку як знято і судове засідання, що відбулося 15 жовтня 2015 року, мене повністю виправдало. Я говорив з представником сайта «Миротворець», який сказав, що моє питання потрібно вирішувати через СБУ. Своєю чергою, представник СБУ, з яким я розмовляв, узагалі не розуміє, як це питання можна вирішити, адже це не державний сайт. На цей момент мою картку не розблоковано», – розповів Юрій Якимович.

Зараз боєць перебуває на військовому полігоні й не має можливості вплутуватися в тяганину з банком, водночас не розуміє, як опинився на неофіційному сайті, де розшукують сепаратистів. Водночас дивує й те, що банк вірить сайту, а не військовому, який за контрактом служить в українській армії, адже перед тим, як підписати контракт, інформацію про нього ретельно перевірили в Міністерстві оборони.

До речі, на Волині та в рідному Володимирі-Волинському Юрій Якимович є доволі відомим бійцем. Рік тому, коли він отримав поранення і вижив після пострілу танка, волинські ЗМІ про нього написали чимало статей. Незважаючи на отримані поранення та відірваний палець, він і далі боронить нашу державу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер