<

Бійцям 14 бригади передали квадрокоптери та тепловізори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 30.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
512
/ Коментарі відсутні

Дороговартісне і вкрай потрібне обладнання для армійців придбано благодійним коштом Посольства України в Королівстві Бельгія.

Один дрон передали 14 бригаді, другий – Волинському прикордонному загону, третій – спецпідрозділу «Любарт», повідомили у фейсбуці Волинської обласної ради.

До кінцевих користувачів цей цінний вантаж – 8 тепловізорів і 3 квадрокоптери – супроводжував координатор міжнародної допомоги Валерій Серветник. Окрім того, воїнам князівської бригади передали бронежилети, медичне авто і продовольство.

“На передовій нашим військовослужбовцям вкрай потрібні “очі” – це тепловізори та квадрокоптери. Їм також потрібен захист – бронежилети. Цього, на жаль, бракує у державному забезпеченні. Але наша армія має колосальну підтримку не лише свого народу, а й світової спільноти.

Ми щодня намагаємося чимось допомогти. Я переконаний, що така підтримка, впевненість, що про них непокояться і піклуються, додає нашим бійцям сил для боротьби. Віримо в ЗСУ і спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!” – зазначив Григорій Недопад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок