<

Безоплатний адвокат допоміг жительці Володимир-Волинського району відстояти право на землю у суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:42 | 12.05.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У листопаді 2015 року до Володимир-Волинського місцевого центру звернувся житель с.Верба з питанням надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо визнання права власності на земельну ділянку-пай, що належала його матері, яка померла у 2005 році.

Клієнт спільно проживав з матір’ю,  не звертався за оформленням спадщини, бо вважав, що він як єдиний спадкоємець за законом успадкує все майно. Але  згодом  з’ясувалось, щоб стати власником паю необхідно оформити документи. Нотаріус відмовив у оформлені спадщини через відсутність правовстановлюючих документів, втрачений державний акт на земельну ділянку.

Адвокат Дунець Ольга Федорівна отримала доручення місцевого центру про надання безоплатної вторинної правової допомоги, зібрала документи та підготувала позов до суду. У суді адвокат підтримала позовні вимоги, а відповідач сільська рада не заперечувала проти їх задоволення. Рішенням Володимир-Волинського міського суду  від 31 березня 2016 року за клієнтом визнано право власності на земельну  ділянку-пай.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер