<

Безкоштовно обстежитися на мамографі матимуть можливість жінки Володимир-Волинська та району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:57 | 16.07.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Будь-яке обстеження – дороговартісне. Аби посприяти підтримці здоров’я жінок, благодійний фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”, місцеве медичне об’єднання та обласний онкологічний диспансер організували роботу пересувного мамографа у Володимирі-Волинському та районі. Містяни та мешканці району зможуть обстежитися на апараті до 15-го серпня. Процедура абсолютно безкоштовна.

Як зазначив керівник благодійного фонду “Прибужжя” Андрій Бокоч, мамограф – це необхідна річ для виявлення онкологічних захворювань на ранніх стадіях у кожної жінки. Саме для цього і організована така акція.

16-го та 17-го липня мамограф працюватиме із 08:30 до 16:00 на подвір’ї Володимир-Волинського територіально-медичного об’єднання. А вже у понеділок, 20-го липня мамограф відправиться по району. Перша зупинка – місто Устилуг. На фото в публікації кожен мешканець району зможе побачити графік приїзду пересувного апарату.

“Апарат працюватиме в тих сільських радах, де є технічні можливості. Тому, на жаль, не скрізь ми доїдемо. Інформування забезпечимо. Кожен керівник ФАПу зобов’язаний поінформувати населення про роботу апарату. Окрім того, я особисто переговорю із головами сільських рад про те, аби вони пояснили мешканцям сіл, що обстеження – абсолютно безкоштовне!”, – зазначив депутат районної ради Віктор Хиць.

Фінансову підтримку проекту забезпечив депутат обласної ради, власник футбольного клубу “БРВ-ВІК” Валентин Кошельник.

ы00005
ы00007
ы00013
ы00014
ы00016
ы00022




коментарів: 4
  1. Люди молодці. Команда Гузя працює в районі і в місті. Річ дуже потрібна для жінок. Дякуємо

  2. Сподіваємось, жіноцтво зачешеться і сходить перевіритись.
    Ау, ті, кому за 35! Вперед!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер