<

Безкоштовне обстеження на мамографі – жінкам Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 7.09.2016 / Володимир /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

12-го вересня за сприяння Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» у місті та селах Володимир-Волинського району працюватиме пересувний мамограф. Завдяки цій акції жінки зможуть пройти безкоштовне обстеження молочної залози, яке нині, як і всі інші, дороговартісне.

Як наголошує Андрій Бокоч, голова правління Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”, саме для профілактики та підтримки здоров’я жінок і працюватиме ця медична апаратура. Акція спрямована на допомогу людям у віддалених населених пунктах, де немає подібної стаціонарної установки, – повідомляє прес-служба народного депутата України.

Співорганізаторами є обласний онкодиспансер та Володимир-Волинське ТМО. Фінансову допомогу надає місцевий підприємець Валентин Кошельник, помічник нардепа, а також – Андрій Принда, депутат міськради.
Пересувний мамограф працюватиме упродовж вересня у місті Володимир-Волинський та селах району. За результатами обстеження людям потрібно буде звертатися у районну центральну лікарню.

Так, з 12 вересня мамограф працюватиме у селі Березовичі, 13 вересня – у Микуличах, 14 та 15 вересня – біля Володимир-Волинського ТМО, 16 вересня – у селі П’ятидні. Про графік роботи медиків на наступні тижні інформуватимемо у місцевих газетах та Інтернет-виданнях. Також дізнатися про те, де та коли мамограф у селі, можна буде з інформаційних стендів народного депутата Ігоря Гузя, що розміщені в сільрадах. А також у громадській приймальні нардепа у Володимирі-Волинському (вул. Небесної Сотні,3), за номером моб. тел. – 098 662 68 36.

До слова, торік Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» організовував роботу пересувного мамографа, на якому своє здоров’я перевірили до тисячі жінок. 20-тьом з них, вдалося запобігти важкій хворобі.

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця