<

Beauty-майстер Світлана Господарик розповіла про секрети вдалого макіяжу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:50 | 28.09.2020 / Володимир / , /
Перегляди
24
/ 1 коментар

Надзвичайно важливо для того, аби почуватись впевнено у будь-якій ситуації – це виглядати так, щоб подобатись собі самому. У жінок є універсальний засіб для підняття настрою – макіяж. Аби розібратись у тонкощах візажу, журналісти інтернет-видання «БУГ» завітали у салон краси «Juice».

Світлана Господарик – знана у місті майстриня візажу. До неї звертаються красуні не лише за бездоганним макіяжем, аби розкішно виглядати на будь-якій важливій події, а й приходять на курс, де Світлана навчає усіх секретів вдалого візажу.

Нашим журналістам пощастило двічі, адже майстриня не лише поділилась з нашими глядачами основними порадами стосовно виконання макіяжу, а й продемонструвала на нашій журналістці свою майстерність.

У відеоінтерв’ю Світлана Господарик розповідає про те, як правильно підготувати шкіру до нанесення макіяжу, на що орієнтуватись у магазині при виборі косметики, як правильно підбирати тон, аби виглядати максимально природньо. Також практично демонструє окремі техніки та дає поради щодо правильного нанесення косметики.

Усі секрети вдалого макіяжу – у відеосюжеті.

До слова, випуск готувався до виходу на сайті досить довго. Зйомки відбулися у березні, а коли почався жорсткий карантин, БУГ вирішив зачекати з публікацією. Дякуємо Світлані Господарик та «Juice» за очікування.




один коментар
  1. Особисто я вважаю що дівчатам не потрібен макіяж. Кожна красива від природи по своєму. Це їм нав’язали щоб гроші платити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер