<

Бажаю, аби вдома на кожного з нетерпінням чекали найважливіші, найдорожчі люди, – військовий 14 ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 20.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
905
/ Коментарі відсутні

Івану – 25. В армії і в Князівській 14 ОМБр навідник бойової машини служить майже півтора роки. Каже, завжди мріяв про військову службу. І здійснивши свою мрію, жодної миті ні про що не пошкодував, адже підрозділ, у якому служить, став для чоловіка другою родиною.

Водночас, найперше бажання і найбільша мрія Івана сьогодні, – якнайшвидше побачити маленьку доньку і дружину, які чекають на нього вдома, – інформують на фейсбук-сторінці 14 ОМБр імені князя Романа Великого.

“Рідні, не приховуватиму, були не в захваті, коли я йшов служити… Але зараз вони пишаються мною, тим, що я захищаю Україну. Звичайно, хвилюються і переживають, але так, напевно, має бути в кожній родині, – усміхається Іван. – Найбільша моя мрія зараз – обійняти нашу маленьку Даніелу, якій лише рік і 8 місяців, і дружину Ксенію, за якими дуже скучив. А у всьому решта, – в мене все чудово. Настрій, як завжди, бойовий, чого всім і бажаю. А ще звісно ж, терпіння, сили і мудрості, – тільки з ними переможемо, – каже Іван.

В розмові з Іваном ми мимохідь згадали про День батька, який цьогоріч відзначають в Україні 20 червня, і який має для батьків тут, на передовій, далеко від своїх дітей, особливе значення.

“Напередодні свята я кожному з нас щиро бажаю, аби вдома на нього завжди з нетерпінням чекали найважливіші, найдорожчі люди. Побратими, живими й здоровими повертайтеся до своїх сімей”, – побажав Іван.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер