<

Батьки просять розмежувати прийом хворих та здорових дітей у лікарні Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 24.12.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1178
/ коментарі 2

Батьки малолітніх дітей звернулися до депутатки міської ради Володимира Анни Радкевич, щоб врегулювати питання одночасного прийому здорових та з ознаками інфекційних захворювань неповнолітніх пацієнтів у приміщенні Володимирської АЗПСМ №2.

Відповідний запит Анна Радкевич озвучила на двадцятій позачерговій сесії Володимирської міської ради, що відбулась 20-го грудня, та спрямувала його до генеральної директорки ЦПМД Катерини Чубок.

Депутатка повідомила, що до неї звернулися жителі міста, батьки малолітніх дітей, які стурбовані ситуацією об’єднання прийому хворих та здорових дітей одночасно в одному приміщені.

“До прикладу, аби потрапити на плановий огляд до лікаря-педіатра чи для профілактичного щеплення немовля, батьки вимушені пройти через переповнений коридор з хворими дітьми які чекають в черзі до лікаря”, – йдеться у запиті.

До слова, раніше хворих дітей приймали на першому поверсі приміщення, використовуючи окремий вхід, щоб унеможливити та мінімізувати контакт хворих та здорових дітей.

Тож депутатка звернулась до керівниці ЦПМД з проханням терміново вжити заходів, організувати прийом на надання медичних послуг хворим дітям, в окремому приміщені, щоб зменшити можливість контакту зі здоровими дітьми.

Даний запит депутати підтримали.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця