<

Автомобільних крадіїв з Червонограда затримали у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 24.02.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Двоє злочинців, які тривалий час здійснювали крадіжки з автомобілів на теренах Володимира-Волинського, Нововолинська та околицях, затримані сьогодні вночі співробітниками Володимир-Волинського міського відділу (з обслуговуванням міста та району) УМВС України у Волинській області.

Про це “БУГу” сьогодні повідомив начальник Володимир-Волинського МВ Віталій Здомищук. У ході слідчо-оперативних дій затримано двоє чоловіків 1985 та 1993 років народження, які викрадали цінні речі з автомобілів. Один із зловмисників має кримінальне минуле. Як розповіли правоохоронці, це досвідчені крадії, які досить обережні у своїх діях.

Наразі доведено 4 епізоди, виявлено крадені речі. Зловмисники були ласі на автореєстратори, магнітоли та інше цінне начиння автівок. Надавали перевагу машинам, на яких не стояла система сигналізації. “Були такі громадяни, які навіть і не знали, що їх пограбовано, доки до них не звернулися із таким питанням правоохоронці”, – каже Віталій Петрович.

Наразі крадіям інкримінується стаття 185, ч.2 КПК України. За останніми модними тенденціями наближення до Європи, швидше за все зловмисники отримають умовний термін – таким чином наша Феміда дає шанс злочинцям усвідомити свою неправоту і виправитися.

Окрім того, за оперативними даними 21.02 жінка, мешканка Володимира-Волинського, нанесла своєму співмешканцю ножеві поранення, які спричинили смерть чоловіка. По даному факту в даний момент проводиться слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер