<

Авто міського голови Володимира-Волинського став “жертвою” акції “СтопХам”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 10.09.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 15

На неправильно припаркований автомобіль «Мерседес», на якому їздить міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, активісти наклеїли напис «Мені парковки не потрібні – я депутат паркуюся де хочу».

Відео суперечки шофера мера та активістки Ольги Нечитайло, під час наклеювання напису, у мережі виклав Олексій Біянов, – повідомляє видання Вголос.

Акцію «СтопХам» організували учасники спільноти «АнтиАвтоАндони Володимира-Волинського».

Окрім, автомобіля мера подібні наклейки з’явилися ще на автомобілях кількох депутатів міської ради. Вони сьогодні зібралися на сесію міської ради і паркували автомобілі в центральній частині міста з порушенням правил дорожнього руху.

10298644_1030608923637432_699015685536290457_o-848x636




коментарів: 15
  1. автомобіль міської ради і тимчасово призупинився бля міської ради, а проплачені помічники тих хто не маючи нічого в голові і все робить перед виборами щоб добратися до крісла, мабуть днями чекали щоб хоть якось щипнути міського голову, кращеб вони дійсно займались наведенням порядку і допомагали в цьому Петру Даниловичу. А це що вони роблять показує рівень інтелекту людини яка це робить і яка замовила.

    • Автомобіль не тим часово призупинився а запаркувався і стояв там довго. Було зроблено попередженя. Активістів було досить багато. ніхто не хамиВ. Зроблена Така акція не вперше . Наклейки отримало насправді дуже багато автомобілів,як депутатів так і мешканців та гостей міста.Дана акція покликана привернути увагу до жахливого паркування та порушень правил у центральній чвстині міста.цікаво лише чому буг не використав власну зйомку в зробив посилання на В ГОЛОС. Ви ж були присутні і знімали цю акцію.??????????????????? якось не гарно вийшло.Власне проблема виникло не сьогодні і не вчора і за 20 років Петро Данилович не зробив ніц аби її вирішити. То можливо саме в такий спосіб він нарешьі зверне увагу на цю проблему, раз звернення, проекти та прохання мешканців не привертають увагу. Зарееструйтксь у наші групі і можливо зрозумієте що це не замовлення шановний і що піару там не має.

    • Ти чмо провладне, яке звикло жити за чиєюсь спиною!Активісти власне і допомагають меру наводити порядок, а те що його шофер не знає правил, або ігнорує всіх і вся то його проблеми!А ти напевно до таких самих відносишся. То сиди і тявкай якщо не знаєш що писати.АКТИВІСТАМ РЕСПЕКТ!!!!!!!

  2. це типовий примитивний передвиборчий піар.З боку “активистів” хамства проявлено більше.

  3. Ця активістка сама поводить себе як хамка, кричить, лупить по склу. Невже не можна було у водія попросити перепаркуватись, який себе повидив стриманно, я думаю той був би не проти.

    • Попередженя зробили поруч вже стояло купа машин з наліпками.. хамства не було наклеїли він переїхав ми подякували .

    • його не ображали назвали шановним і вказали на помилку. після попередження машину не прийняли лише після того як наліпили наклейку посперичалися водій прийняв машину.

  4. Те що автомобіль “призупинився” і водій пішов курити бачили всі. І це однозначно порушення закону!!! А те, що б мали робити депутати і ДАІ, і за що вони отримують зарплати, роблять активні і адекватні люди. І ще ніхто їм копійки не заплатив за це. І я думаю, що ваш рівень інтелекту, Миколо, вже точно побачили всі. Бо думати, що Саганюк в місті робить якийсь порядок може тільки далека і відстала людина!!!! За весь час правління князя я у Володимирі порядку не бачив!!!!

  5. Безмозглые писатели! Вы всю жизнь живете в дерме и чистоту во всем воспринимаете в штыки. Если кто то решил изменить этот город к лучшему, проявил инициативу, выкроил свое личное время, то сразу он идиот. А подумайте, кто все вы обвиняющие и поддерживающие беззаконие? Зачем жить на земле если ничего хорошего не делать? Герои нашего времени! Так время меняется и вы тоже! Я поддерживаю ребят – хорошее дело делают!!!!!

  6. Саганюк – підла і нахабна жаба. І таким не місце в нашому місті, а тим більше при владі. І акція “Стоп хам” – це тільки початок для нього, тож зверніть нарешті увагу, як вас ненавидять мешканці цього міста. І йдіть по-доброму.

  7. Я до речі теж був учасником цієї акції і скажу вам що Аська ще толерантно поступмла….. могла ще і гранату в салон запустити…

  8. Приступа ти так не жартуй. Ба більше після того пан Сатанюк погрузив свій зад у білу тойоту з номерами 9999 и розвернувшись на подвійній суцільній попрямував далі. Про що засвідчив Костянтин Зінкевич,у ФЕЙСБУК, доречі на дану машину також прикріпили наліпку.))))))

  9. я бачу ненавісті в людей більше ніж здорового глузду всі лізуть в депутати, уже таких навибирали в Верховну раду і в уряд що всю країну розвалили, десятки тисяч смертей і калік серед простих людей, а тепер ще бездарів хочуть посадити в крісло мера щоб і в Володимирі був безлад, уже багато років їздите на тролейбусах Мамедова а при тих хто рветься до влади будите взагалі бігати щоб не замерзнути зимою тому що потрібно думати головою і не вірити красивим словам.

  10. згадала рекламу кока-коли, яка підходить до характеристики передвиборчого періоду: “свято наближається! свято наближається!:)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер