<

Атмосфера на Княжому 2021. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 22.08.2021 / Володимир, Таблоїд / , /
Перегляди
3627
/ коментарі 2

21-го серпня у парку села Заріччя поблизу Володимира відбувся четвертий фестиваль «Княжий». Знайти розваги для себе тут могли як діти, так і дорослі.

На фестиваль приходили сім’ями, з маленькими дітьми.

Для відвідувачів працювала денна та нічна сцена, “Дитяче князівство”, “Містечко майстрів” та інші цікаві локації. Проходив лицарський турнір. Працював “Княжий-shop”.

Першого дня на Княжому виступали такі гурти як Johnny Rides, Катана, Цвях, Карна та Мотор’ролла.

Карна зазначили, що почали свої перші гастролі саме з фестивалю “Володимир”.

Фронтмен гурту “Мотор’ролла” Сергій Присяжний зі сцени подякував бійцям 51-ї/14-ї бригади та усім військовим, адже 19-23-го серпня – 7 річниця Іловайського котлу. В ці дні 2014-го року бригада зазнала серйозних втрат у російсько-українській війні, а місто Володимир понад 2-х років не проводило розважальних заходів через траур.

Гутірки проводили відомі люди, зокрема екс прес офіцер 14-ї ОМБр Влад Якушев. Він розповів про свою книгу “Карателі” та те, що по ній мав би вийти фільм:

“Режисер фільму “Наші котики” Вадим Тихий хотів зняти фільм і по книзі “Карателі”. Я написав сценарій на повнометражний фільм, почалися розмови за зйомки, виготовлення документації, проте, змінилась влада, змінились пріоритети – наразі ця ідея відкладена у довгий ящик. На це просто не виділяють фінансування”, – сказав Якушев.

Також зізнався, що після війни найважче було адаптуватися, бо найбільш незвичним було те, що люди навколо – не в камуфляжі, а вночі під подушкою не знаходив автомата. Гутірку відвідав і побратим Влада Якушева, герой книги “Карателі” Дмитро Нагаєвський зі своїм сином.

Для гостей фестивалю працював фудкорт: там можна було знайти морепродукти, шашлики та смажені овочі, солодощі, холодні та гарячі напої.

Закрили перший фестивальний день вогняним шоу, а опісля запалили ватру.

До уваги читачів, фотозвіт першого дня на Княжому.




коментарів: 2
  1. У Володимирі-Волинському на фестивалі, після 23.00 було, не комфортно, дуже багато п’яних та обкурених молодих людей, які вели себе не адекватно ,кричали нецензурні фрази, лаялись, подекуди дійшло до бійки .Організатори свята не продумали забезпечення безпеки місцевих громадян, та гостей фестивалю. Ціни зашкалюють ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер