<

Асоціація міст звернулася до прем’єра щодо фінансування вторинки та збереження медичних установ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 18.02.2020 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

18-го лютого у Києві відбулося засідання правління Асоціації міст України, в якому взяв участь перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук. Важливе для Володимира-Волинського питання, яке обговорили на засіданні – фінансування вторинної медицини та звернення щодо визнання місцевої лікарні опорною.

Так, за словами Матвійчука, було підготовано звернення до прем’єр-міністра щодо фінансування вторинки, проблемних питань медичних установ, у якому наголосили на важливості визання Володимир-Волинської лікарні опорною. Звернення прем’єр повинен розглянути протягом тижня.

Нагадаємо, за інформацією міністра охорони здоров’я, лікарня Володимира у рейтингу медичних закладів Волинської області посідає п’яте місце.

Відомо, що кабмін опорними закладами в області обрав Волинську обласну клінічну лікарню, Луцьку міську клінічну лікарню, Ковельське міжрайонне тероб’єднання, Нововолинську міську, Любомльську, Ратнівську і Камінь-Каширську центральну райлікарню. Проте, рішенням кабміну Володимир-Волинський пропонується зробити, окрім Луцька й Ковеля, третім територіальним округом в області.

Також на засіданні правління АМУ, розповів Ярослав Матвійчук у фейсбуці, обговорили зменшення та окупність тарифів на тепло, виділення коштів на комунальні дороги з дорожнього державного фонду та ін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця