<

Асфальт в калюжі: протест проти недофінансування чи халатність Володимир-Волинських дорожників?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 17.02.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 6

На дорогах Володимира-Волинського, після танення снігу, значну перешкоду для водіїв почали становити ями. Як зазначив у телефонній розмові керівник філії Микола Хільчук, вони наразі проводять аварійний ямковий ремонт, де можна нівелювати певними моментами, аби забезпечити безпеку на автошляхах.

17-го лютого у мережі Фейсбук підприємець та активіст Андрій Кандиба виклав відео, як дорожники проводять ямковий ремонт. На відео зафіксовано, що асфальтну суміш засипають у ями, в яких є вода, а краї вибоїн поливають смолою з чайника.

Однак основний акцент поставити можна на матеріально-технічне забезпечення працівників – звичайні лопати, віники, відра і чайники. За допомогою цього інвентарю дорожники повинні якісно ремонтувати дорожнє покриття. Нагадаємо ще один момент, що лише тиждень тому працівники філії отримали заробітню плату за листопад 2016-го року. Також у філії існує проблема із кадрами, пан Хільчук повідомив, що має вакансії на досить високі посади.

“Мої працівники сьогодні проводять аварійний ямковий ремонт. Це не асфальт кладеться, люди не розуміють, що все чорне – це не асфальт. Працівники кладуть холодну органо-мінеральну суміш, тим більше, що вона підігрівається в пересувному змішувачі. Аварійний ямковий ремонт треба проводити, бо якщо вибилася ямка, то що хай всі бються в ту ямку? Чи краще її засипати щебенем, будь-яким матеріалом, та навіть цеглою закласти, щоб люди не били колеса,” – зазначив Микола Хільчук в телефонній розмові.

Додамо, що повноцінний ремонт дорожнього покриття проводиться при температурі не менше +5 градусів та на сухе полотно. Щодо аварійного-ямкового ремонту, то Хільчук повідомив, що ями будуть пізніше вирізати та по-новому латати, але не раніше як настануть сприятливі погодні умови, або ж ями знов “виб’ються”.




коментарів: 6
  1. Особисто я не знаю Кандибу, але, вважаю, таких потрібно підтримувати і допомагати. Кожен повинен змінювати своє місто, свою країну, а не плакати і чекати допомоги від можновладців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа