<

Анатолій Бойко з Володимира встановив новий особистий рекорд, зробивши 11 260 отворів на гусячому яйці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 24.01.2021 / Володимир / , /
Перегляди
178
/ Коментарі відсутні

Заслужений майстер народної творчості України, митець, якого називають волинським Фаберже, Анатолій Бойко встановив ще один особистий рекорд. Митець просвердлив на одній яєчній шкаралупі 11260 отворів.

Про це Анатолій Бойко написав у своєму фейсбуці, зазначивши, що це особистий рекорд, проте не світовий. Світовий рекорд належить майстру з Туреччини – 11827 отворів. Проте, майстер не здається і розповідає, що вже почав нову роботу.

Космосом і фантастикою назвали його майстерність дописувачі у соцмережах та поцікавились, як він зміг порахувати точну кількість отворів, розповідає Слово Правди. Майстер пояснив, що окремо фіксував кожну сотню.

Напівпрозоре мереживне яйце, на відміну від інших робіт автора, які зазвичай інкрустовані камінням та оздоблені металом, не має жодних додаткових прикрас, але виглядає справді казково і дуже витончено. Крім того, до різдвяних свят Анатолій Бойко створив і нову партію з дев’яти магнітів – сувенірів із яєчної шкаралупи, виконаних у вже традиційних для майстра техніках.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер