<

“Аміла” затягує ремонт вулиці Ковельська у Володимир-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:13 | 20.09.2016 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ коментарів 12

На черговій оперативній нараді у міського голови Володимира-Волинського, 20-го вересня, підняли питання про затягування ремонтних робіт по вулиці Ковельській. Мер Петро Саганюк висловив незадоволення, що за тиждень роботи практично не змістились з місця. Підрядник зняв лише бордюри і розпочав фрезерування поверхні.

“Ви самі бачите – тиждень часу пройшов, а зроблено дуже мало. Хотілося щоб підрядчик який взявся працював зранку і до вечора. Як ніяк, там майже 8 мільйонів гривень. Вчора почала роботи фреза, фреза 50 сантиментрів. Там полотно ми хочем, від світлофору до світлофору ( дитячий світ), хочемо понизити десь на 12 сантиметрів. А 12 сантиметрів, то це треба робити три проходи, бо фреза бере біля 5 сантиметрів. Якщо будуть такі темпи робіт, то можемо до снігу возитись з Ковельською, що створює відповідні незручності до мешканців” – зазначив Петро Саганюк.

Начальник філії “Володимир-Волинська ДЕД” Микола Хільчук повідомив, що ніяким чином на підрядну організацію вплинути неможуть. Також додав, що пропонували надати більшу фрезу (шириною 2 метри), замість 50 сантиметрової, яку використовують робітники. Однак підрядник відмовився.

Мер додав, що розмовляв із губернатором Волині, аби він повпливав на підрядну організацію. Також Віктор Фіщук отримав доручення від міського голови, щоб зустрітся із керівництвом підприємства “Аміла”.

Додамо, що в соціальних мережах активно обговорюють хід ремонтних робіт на одній із головних вулиць Володимира-Волинського. Зокрема, місцеві мешканці обурюються, що працювати робітники розпочинають після 10-ї години та до 17-ї.

Так депутат міськради від партії “Самопоміч” Ігор Мацюк в одній із соціальних груп у Фейсбук висловив незадоволення перебігом ремонтних робіт:

“Фірма” виграла тендер(!)… Дивлячись на оранжевих чоловічків з шуфлями , котрі жуючи папіроску, кидають беушний асфальт на грузовичок, я не можу зрозуміти в якому ми столітті живемо.” А хто ж вже тоді того “тендера” програв ?” – йдеться в дописі депутата.

Фото 20-го вересня, станом на 9 годину ранку
Фото 20-го вересня, станом на 9 годину ранку
Фото станом на 11-ту годину 16-го вересня
Фото станом на 11-ту годину 16-го вересня




коментарів: 12
  1. В угоді повинен бути пункт про сроки проведення робіт і при порушенні цього пункту можна розірвати угоду ,якщо МР цих пунктів не внесла -то гріш ій ціна ,бо дивлячись на роботу цих підрядників ,виникає думка ,що вони і поняття не мають як треба проводити ці роботи .

  2. В мене таке враження,що там і начальства нема!!! Всі хто що хоче – те і роблять!!!!! На Луцькій вчаться з Ковельської?!!

  3. Заплатила аміла за тендер,і чекають поки косткою не постукають…. правду мер казав виграли б луцькі за 2 неділі був би порядок!!!

    • і все таки . хто був головою тендерного комітету , що дав добро на роботи по ремонту вулиці ковенльській і чому мер, якщо не задоволений роботою ” Аміли” не вимагає перегляду результатів тендеру …

  4. Шановний мер! Не обманюйте суспільство ! Це ви і ваша команда обрала такого підрядчіка ! Для Володимирчян! Цікаво як би ви собі дома робили ці роботи кого би ви обрали! Не знущяйтесь з громади всерівно треба буде вам за все відповідать!

  5. Чуєш Серий! Як мер може вплинути на тендер,який проводить облавтодор? Ти що з дуба впав? Да канеш меру відповідать, хай би всі стали на вуха і ту амілу встрясонули!!!

  6. Ніколи не повірю ,що нема впливу на цих “роботяг”,а все це не дуже гарно попахує .

    • Для прикладу: на Жука з володимиртепло хоч у когось є вплив, чи у директора тепла, чи у мера, чи у самопомочі, чи у психіатра, чи у громади взагалі. Хто там директор тої аміли, а чи вам не потрібен супер класний інженер з змістовним прізвищем жук? він нічого не буде роботи, як і ваша фірма, зарплату буде отримувати вчасно і найбільшу, і вам буде весело і нам легше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа