<

“Аміла – це пройдохи!” – Ігор Гузь виступив на сесії Володимир-Волинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 11.11.2016 / Володимир / /
Перегляди
1910
/ коментарів 9

В роботі чергової 11-й сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради 11-го листопада взяв участь народний депутат Ігор Гузь. Загалом протягом розгляду питань винесених для голосування депутатам було чимало звернень та запитань до нардепа: ремонт Ковельської, об’їздна міста, землі військторгу та інші питання.

Під час свого виступу Ігор Гузь згадав, що протягом поточного року на його округ держава виділила 17 мільйонів гривень, з яких за останній місяць 500 тисяч мали надійти педколеджу для облаштування території і 80 тисяч для продовження дитячого майданчику біля ЦПО. Політик додав, що здійснив об’їзд об’єктів, в які були вкладені гроші із державної субвенції (дитячі садочки, майданчики та інше).

“3-го лютого цього року був підписаний Меморандум між урядом України і Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги. Був проголосований цей Меморандум в Парламенті. Польща надає 100 мільйонів, з яких 68 йде на дороги. Інформую, хоча у нас країна контрастів, тому я не обіцяю, але Укравтодор планує планує відремонтувати дороги Н-22 “Устилуг – Луцьк-Рівне”. Я особисто буду контролювати це питання і займатись ним,” – повідомив Ігор Гузь.

img_0125

Гузь зазначив, що розмовляв з міністром екології Остапом Семераком про можливість “вибити” мільйон гривень для річки Риловиці у Володимирі-Волинському. Нардеп повідомив, що якщо вдасться залучити ці кошти цьогоріч, то потрібно буде не лише розчистити, але й облаштувати місце для відпочинку. В разі не отримання цих коштів цьогоріч, нардеп додав що над цим питання продовжить роботу в наступному бюджетному році.

“Тепер по вулиці Ковельській. Я був причетний до виділення коштів на її ремонт.  Я виїхав на об’єкт і побачив, що це ганьба і свинство. Що я зробив? Я набрав Микитюка і сказав приїдь, ми тобі покажемо, пройдемось з тобою і так далі.  Він приїхав, ми пройшлись і він сказав, що все зробить ідеально і дорога буде триматись 7 років.  Пройшло 5-ть днів, понаробили, зробили гірше, зняли шар… Я кажу всім – “Аміла” це пройдохи і нехай подають на мене в суд. Мені прикро, що така ситуація є,” – зазначив нардеп Гузь.

Далі політик додав, що подав звернення на ім’я генпрокурора стосовно неякісних робіт підрядною організацією “Аміла” та неправильне використання коштів і пообіцяв проінформувати громадськість про відповідь. Також, Гузь запросив керівників та депутатів подавати свої пропозиції на наступний рік, для того щоб ефективніше розподіляти кошти, котрі надходять як державна субвенція.

“Тепер останнє, я бачу багато жителів міста турбується “серцем” (інсталяція “Я люблю Володимир” – ред.), дуже муляє це “серце”.  Я хочу зробити для Вас таку заяву, щоб Ви зрозуміли. Так це моя ініціатива, її можна підтримувати і інші. Я знаю, що сотні жителів мають ці фотографії.  Дійти консенсусу добре чи погано це, чи художня рада погодила, то можна довго говорити. Щоб Ви не поставили, щоб я не поставив, все рівно знайдуться незадоволені. Але я це ініціював і міська рада підтримала у Володимирі, Любомлі та Іваничах. Є співфінансування: мій Фонд дав 5,5 тисяч і міська рада 7 тисяч гривень.

Я роблю заяву – я сьогодні перерахую 7 тисяч гривень, якщо Ви дозволите не у міську раду, а в організацію, яка займається неповносправними у Володимирі. Я дітям куплю подарунки на ці 7 тисяч, аби Вам тільки не муляло і разом з Вами хто хоче, передамо! Добре? Домовимся, що я фактично повертаю їх в бюджет і ось дамо неповносправним дітям. Після цього закриваємо питання з приводу цих коштів, бо з мого боку порушень немає ніяких. Я дав 5,5 тисяч гривень і ми організували відкриття, а КП”Полігон” перерахував, так як він перерахував” – заявив Ігор Гузь.

У депутатів був ряд запитань до народного депутата, зокрема просили проконтролювати включення вулиць Устилузької та Луцької в проект ремонту дороги “Устилуг – Луцьк – Рівне”, допомогти із капітальним ремонтом вулиці Зимнівської та ряд інших місцевих проблем.

img_0114




коментарів: 9
  1. Ігор Володимирович,а Ви ,коли садили кущики і деревця по вул.Гагаріна в Нововолинську не бачили як заасфальтували тротуар по Грушевського після заміни теплотраси?

    • А по Св. Володимира. Жахіття. Асфальт клали ПРОФЕСІОНАЛИ. Будконтроль здійснює людина за бюджетні гроші, прикормлена Коптюком яку він соває за собою по всіх об’єктах Володимира та Нововолинська. Ось Вам і якість. Відповідні тарифи за тепло. Одним словом в баченнях мера ПРОФЕСІОНАЛИ. Грамоту Коптюку вручає, ПОЗОРИЩЕ. Людина достойна на звання “Людина року” чи “Герой України”, а мер грамоту за 3.00 грн.

  2. Хочу нагадати виборцям 19 виборчого округу поіменно попередніх народних обранців . Це Федір Свідерський , Валерій Діброва, Олександр Скіпальський , Сергій Слабенко , Євген Мельник та нинішній Ігор Гузь…..
    Як і у багатьох Людей у мене теж є певні зауваження до Ігора , але в цілому те що Він робить для округу вважаю НОРМАЛЬНОЮ РОБОТОЮ.

    • Я також задоволений таким депутатом. Є деякі промахи, не все вдається, чого тільки варті палки в колеса, мера та його команди, но людина старається.
      Хочу нагадати виборцям Нововолинська поіменно попередніх мерів міста . Це Віктор Сапожніков, Віктор Сапожніков, Віктор Сапожніков , Віктор Сапожніков, Віктор Сапожніковта нинішній Віктор Сапожніков..

    • частина того , що робиться за сприянням Гузя -кич , адже треба слузі грошиків на нові вибори назбирати , можна їх так виділити , щоб потім частину хитро забрати , а дороги це ж така вдала оборудка , і треба бути професіоналом , щоб такі махінації розкрутити ,а в Володимирі покажіть того , хто розбирається в тонкощах ремонту доріг .. тото ж…, адже можна і на обємах і на підготовці основи і на проливці бутумом і на різних коефіцієнтах і на цінах зіграти і від того мати не один десяток тисяч зиску …,а вся ця возня з амілою – просто вистава …

  3. У Володимирі аналогічна ,як і у Нововолинську “картина маслом” – першим мером був Павло Мамедов , а далі й понині Петро Саганюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер