<

“Аміла” розпочинає ремонт вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському і вже є зауваження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 13.09.2016 / Володимир / , , , /
Перегляди
3
/ коментарі 3

13-го вересня на оперативній нараді у міського голови Володимира-Волинського повідомили, що із 9:30 буде перекрита частина вулиці Ковельської (від міської ради і до повороту на вулицю Шевченка) для ремонтних робіт.

Напередодні, 12-го вересня представники підрядної організації розставили попереджувальні знаки. Місцевих жителів та активістів здивували два знаки, котрі прибили цвяхами до дерева, а не встановили згідно вимог.

На брифінгу, 13-го вересня, журналісти поцікавились у мера Петра Саганюка, як він оцінюює підготовчі роботи та чи влаштовує таке розміщення дорожніх знаків розставлена підрядною організацією.

“Мені ці знаки так само як і вам…. Я вже призначив людину, котра буде постійно наглядати за роботами, бо ми ж знаємо про не надто хорошу репутацію цього підрядника в нашому місті” – відповів міський голова Саганюк.

img_1151
img_1152

Попередньо, начальник управління ЖКГ міськвиконкому Віктор Фіщук розповів, що вулицю Ковельську поділили на ділянки і роботи виконуватимуть частинами. Перший відрізок – від міської ради і до повороту на вулицю Шевченка. Наступний – від вулиці Шевченка до Драгоманова. Таке рішення було прийнято для того, щоб краще організовувати об’їзди ділянок, що ремонтують.

Нагадаємо, Туріське підприємство “Аміла” виграло тендер на ремонт вулиці Ковельської ще напочатку серпня 2016-го року. Раніше повідомляли, що роботи повинні були розпочатись наприкінці серпня-початку вересня, але підрядник очікував на авансову оплату.

img_1155
img_1156
img_1158




коментарів: 3
  1. А цей кусочок ,що від світлофора до сквера з пам’ятником Данила Галицького захватять ,чи так і останеться та яма ?

    • а чи взагалі варто було викидати гроші на ремонт Ковельської вулиці , ось сьогодні проїхав від центру до переїзду , так , треба було б зробити місцями ремонт , а подивіться в якому стані інші вулиці , що трохи подалі віл центру , де живуть звичайні люди , а не депутати …

  2. Місцями зробити..це як? Корова насрала ,приплюснути!? Ковельська- це головна вулиця міста,як це не робити.Я розумію ви певно на велосипеді їхали,то вам всерівно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця