<

Альона Альона, Чумацький Шлях, Толока, Етнатера: хто «запалював» на вечірній сцені другого дня княжого фестивалю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 23.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
3763
/ Коментарі відсутні

22-го серпня на другий день фестивалю «Княжий-2021», що проходив неподалік Володимира, на вечірній сцені виступали відомі місцеві та всеукраїнські виконавці і гурти. Серед них, Kleft, Etnaterra, Toloka Чумацький шлях та Аlyona Аlyona.

Розпочалась музична вечірня сцена Княжого із виступу рівненського гурту «Kleft». Їхні пісні – це суміш олдскульних і нових ідей.

Наступними на сцену вийшли добре відомі у Володимирі та й за його межами місцеві музиканти з Етнатери. Їм вдалося “розпалити” публіку та притягнути більше гостей, що гуляли територією фестивалю, ближче до сцени.

Коли почало сутеніти, перед публікою виступила запальна Толока. Це фольк-роковий гурт, який співає не лише власні, але й народні пісні, які публіка залюбки підспівувала.

Після цього на сцену вийшли народний депутат України Ігор Гузь та мер Володимира Ігор Пальонка, які подякували відвідувачам, що підтримують їх у проведенні такого потужного дійства і заявили, що п’ятому фестивалю “Княжий” бути!

Потім справжнє шоу для глядачів влаштував гурт “Чумацький шлях”. Вони розпалили фаєри, соліст гурту Сергій Строян одягнув же звичну маску з рогами, а також спеціальні рукавиці з лазерними променями. По закінченні виступу, розпалена публіка не відпустила просто так артистів, а попросила їх виступати на біс.

Закривала фестиваль хедлайнер вечора українська реперка Альона Альона. Вона зізналась, що це був її перший виступ на Волині. Маленькі фанати підготували плакат співачці з надписом “Ви, Альона, супер клас – всі рівняються на Вас”. Виконавиця взяла його і деякий час проспівала з ним на сцені. Розпалена публіка голосно аплодувала та із задоволенням підспівувала відомі хіти. Як і Чумацький шлях, Альону також викликали на біс, а згодом скандували “Дякуємо”!

Закінчилося гучне дійство після опівночі великою вогняною ватрою під пильним наглядом рятувальників.

Читайте також:

До вашої уваги більше фото з другого вечора фестивалю “Княжий-2021”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер