<

Активні громадяни з усієї України приїхали до Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 21.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

21-го червня до Володимира-Волинського прибула делегація від різних регіонів України, для вивчення місцевого досвіду громадської діяльності. Візит запланований в рамках фестивалю “Активних громадян”.

Фестиваль триватиме два дні. Перший день йде як ознайомчий, а на другий гості долучаться до реалізації проекту в місті Устилузі: фарбування в’їздного знаку та благоустрій дзоту, який знаходиться поруч.

Активні громадяни відвідали хаб ГО “Креатив студіо” та розповіли про власні напрацювання в сфері громадської діяльності. Керівник володимирської організації Анастасія Азанова розповіла про те, як вони створювали у місті “Креатив студію” та цілі її діяльності.

Куратором делегації у Володимирі-Волинському став Віктор Вавринюк, керівник ГО “УМО” в місті Устилузі.

“Є така громадська організація “Британська рада”, яка займається впровадженням малих громадських ініціатив по всьому світу. В Україні вони проводять проект, який називається “Активні громадяни”. Тобто знаходять людей, які готові змінювати і писати під нові ідеї проекти. Коли людина проходить навчання вона отримує статус – активний громадянин.

Після навчання вони подали заявки, щоб відвідати інші міста і поділитися досвідом та допомогти в реалізації якось проекту” – розповів Віктор Вавринюк.

Додамо, що до Володимира-Волинського прибули представники Чернігівської, Полтавської, Вінницької, Одеської областей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер