<

Активісти та інспектори поліції вчерговий раз наводять порядок із припаркованими машинами біля ринку у Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 13.01.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

13-го січня біля госпрозрахункового ринку інспектори поліції та активісти Володимира-Волинського в черговий раз контролювали дотримання водіями знаку “стоянка заборонена”. 

Вперше акція була проведена у понеділок. Інспектор поліції за 5-ть хвилин навів порядок із незаконно припаркованими автомобілями, але значного результату тоді це не дало.

Сьогоднішня акція пройшла більш гостро та із скаргами підприємців ринку, що їм немає де припаркуватися аби розгрузитися. Інспектор поліції пояснив, що стоянка під знаком категорично заборонена із 9-ї години ранку, лише зупинка транспорту на час до 5-ти хвилин.

Також, під час патрулювання ділянки проїжджала машина пожежної служби, водій якої побачивши інспекторів зупинився та звернувся із проханням, щоб за 15-20-ть хвилин прибрали автомобілі, бо їм не буде як проїхати.

Підсумки акції залишилися незмінними – водії як залишали автомобілі для стоянки під знаком, так і продовжують це робити пояснюючи, що немає парковки. Інспектори поліції пообіцяли патрулювати дану ділянку дороги регулярно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер