<

Активісти разом з поліцією ловили ексгібіціоніста на дорозі Володимир-Волинський – Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 3.10.2019 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
48
/ коментарів 5

2-го жовтня активісти та мешканці села Дігтів разом з поліцією ловили ексгібіціоніста.

Про це БУГу повідомили учасники подій. Як розповідають жителі села, жінки, підлітки та навіть діти неодноразово бачили на автобусній зупинці, що по дорозі Володимир-Волинський – Нововолинськ біля села, чоловіка без нижньої білизни, який демонстрував свій статевий орган.

2-го жовтня маніяк переслідував жінку, котра і викликала поліцейських.

“Він переслідував і дівчинку-інваліда. От уявіть, в дівчинки проблеми з ногами, до неї підходить цей покидьок, знімає штани і пропонує потрогати статевий орган”, – розповідають селяни.

Мешканці села впевнені, що чоловік небезпечний і його потрібно зловити, адже “це хвороба і сам він не зупиниться”. Від його дій вже постраждала дитяча психіка.

2-го жовтня, затримати чоловіка не вдалося. Проте рейд був результативним, говорять люди, адже поліцейські зупинили двох водіїв і виявили, що вони перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Було складено відповідні протоколи.




коментарів: 5
  1. від водіїв пияк точно більше біди ніж від хворого піськоблуда) продовжуйте їх паскуд ловити

  2. Рибаки ловили рибу, а спіймати рака… Цілий день шукали в рака, де у нього…

  3. та перестаньте його ловити , настає холод собачий.. Якому дурню схочеться лишній раз писюна зі штанів виймати ? Лапайте вже горе-водіїв раз почали

  4. Поліцейські спрацювали доволі непогано по пиякам,проте збоченця, нажаль,поки невиловили.Проте маємо надію що рано чи пізно він попадеться і за свої дії,і те що він говорив дівчинці-інваліду і показував,чим ще більше травмував її морально доведеться відповісти.
    Моли Бога щоб ти попав в руки поліції,бо коли ти попадеш в руки громадян то ти зрозумієш що таке бути безпомічним,як та дівчинка.За жінок котрих ти лякаєш на зупинках ти теж дасиш відповідь.Розкажеш на камеру всій Україні як ти полюбляєш секс.
    Запам’ятай тварино! Тепер ми вийшли на полювання за тобою і ми найдемо тебе і…
    З’їмо:)

    • Зїсти то не зїсти а от то шо показував відрізати та викинути псам би не мішало , проблема зникла би сама собою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер