<

Активіст Володимира-Волинського провів власне розслідування щодо якості ремонту дорожнього покриття по вулиці Ковельській

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 20.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 8

19-го жовтня у соціальній мережі Фейсбук активіст Володимира-Волинського, екс-журналіст інтернет-видання “БУГ” Тарас Сватко провів власне розслідування щодо якості ремонтних робіт дорожнього покриття на вулиці Ковельській.

“Всі наші акції були проведені з метою, аби пробудити народ, аби показати правильний шлях, що треба жити дружньо і не варто боятись влади. Нещодавно, через 10-х людей, до мене звернувся Ярослав Огродюк, котрий попросив допомоги у боротьбі із неналежним ремонтом вулиці Ковельської. Підрядник нещодавно закінчив роботи на першому відрізку дороги і приступив до другого. Але що ми бачимо? Зараз дуже багато водіїв жаліються, що дорога прокладена не рівно, а саме дорожнє покриття є”хвилястим” – зазначив Тарас Сватко.

Активіст розповів, що при виконанні таких робіт в обов’язковому порядку повинен здійснюватись технагляд, який забезпечується самим підрядником. Тарас Сватко та Ярослав Огродюк прибули на місце ремонтних робіт щоб поспілкуватись із інженером технагляду, але працівники повідомили, що відповідальна особа відсутня та приїздить лише з керівництвом.

Тарас Сватко із Ярославом Огродюком відвідали інспектора ДАБІ Ігоря Возного. З інспектором поспілкувались на тему, що варто робити коли під час виконання робіт відсутній інженер технічного нагляду.

Інспектор Возний відповів активістам “Чому ви дивитесь тільки до Ковельської? Проїдьте по області, це всі дороги такі… це ж процес будівництва. Розумієте, в нас в країні тендер виграє не той хто якісно робить роботи, а хтось другий…”

“Я тепер повністю розчарований як в людях так і в самій державі. Вважаю, що в нас є країна, але нема держави. А відео зробив щоб показати людям цей театр абсурду,” – додав на завершення Тарас Сватко




коментарів: 8
  1. Ось такі совкові інспектори ,як цей ,що до нього звернулись і проводить липові нагляди і за що ім тільки гроші плотять і де вони вчились ,чи може за сало дипломи купили ,якщо кругом такі чиновники ,то ми ніколи нормальноі держави не побудуємо .Руки опускаються ,дивлячись на цей пофігізм чиновників .

    • до кого ви звертаєтесь , до Возного … ха -ха , та він один з тих , хто давно прикриває оборотки папи та папиних чиновників у Володимирі , от найшли консультанта -і сміх і гріх…

    • А вулицю Шевченка давно водії називають бульваром саганюка , коли ідуть нею , треба подати цю назву на затвердження головному архітектору

  2. Хотів би запитати Тараса і Ярослава , чи вони колись бачили як інспектор проводить перевірку дорожнього полотна? Навіщо ходити і знімати прихованою камерою людей ? Якщо ти хочеш запитати і ти нікого небоїся ,візьми культурно інтерв’ю!

    • юра, ти тормоз? Ти їздиш по ковельській? а, ТИ ХОДИШ І ДУПУ ЛИЖЕШ. ХОДИ-ХОДИ

    • Юра, якщо Ви хотіли запитати про щось в мене, то будь ласка, я є в фейсбуці і в контакі – запитуйте. Ніколи в житті прихованою камерою не проводив зйомку. Просто тримаю камеру знизу щоб людей не дратувати і не дивлюсь в камеру, коли знімаю, а на людей з якими спілкуюсь. Нема нікого в мене щоб збоку вів нормальну зйомку. Долучайтесь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер