<

Акція-протест проти політичних репресій пройшла у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:13 | 22.01.2016 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ коментарів 6

22-го січня активісти Володимир-Волинського місцевого осередку політичної партії “Укроп” та інші жителі міста і району вийшли на акцію – протест проти політичних репресій.

“У Володимирі-Волинському місті та районі відбулася акція-протест проти політичних репресій. Незважаючи на мороз та робочий час буднього дня, люди зібрались аби показати своє бажання жити у правовій державі. Гріє душу те, що ми робимо потрібну усій країні справу, героїв повинні визнавати, а не гнобити!” – йдеться у повідомленні Анни Давидової у соціальній мережі Facebook.

2




коментарів: 6
  1. Показуха і п…ц! Краще би ви почали “акцію” не з Корбана, а з-під міської ради. “Пенсіонери- на пенсію.Братки – на нари!” Розумні люди, не будьте клоунами!!!

  2. Дійсно люди розумні, а за гроші на клоунів перетворюються. Ох вже ці політично привабливі проекти.

  3. Відселфилися при вїзді до району, а потім на межі міста.Чи стояли там може півдня? І що, винуватці репресій зреагували на “акцію”? Піст закінчився, можна сміятися!

  4. Рух флешмоба виходить із того, що у флешмоб-акцій є типові правила. Найважливіші їхні пункти:

    Начебто спонтанне дійство. Заборона збиратися або привертати увагу на місці до акції, одночасний початок і закінчення акції її учасниками. Після акції потрібно миттєво зникати з місця дії в різні сторони, і робити вигляд начебто ні чого й не було.
    Сценарій повинен привносити абсурдність у те, що відбувається.
    Жорстке дотримання сценарію.
    Не викликати агресивної реакції. Не порушувати законів і моральних засад, не показувати ніяких політичних поглядів. Флешмоб-акції, що не дотримуються цього вже будуть екстрім-мобом або політ-мобом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер