<

Акція «Зафіксуй ціну на рік» від інтернет-провайдера Мережа Ланет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 15.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

Мережа Ланет — один з найнадійніших інтернет-провайдерів в Україні. Компанія зарекомендувала себе на ринку завдяки високій якості послуг, що надаються, та вигідним тарифам. Серед послуг провайдера не тільки підключення до Інтернету або кабельного телебачення, але також комплексні пакети Інтернет+ТВ.

Високошвидкісний Інтернет і ТБ від Мережі Ланет

Оскільки середня швидкість Інтернету досягає 100 Мбіт/с, а сучасні реалії життя вимагають швидкого підключення до Всесвітньої павутини, провайдер пропонує своїм користувачам скористатися високошвидкісним Інтернетом. Зараз багато хто працює віддалено або знаходяться на дистанційному навчанні, тому така можливість не тільки розвантажить вашу домашню мережу, а й відобразиться на якості та ефективності роботи.

На додачу до Інтернету, компанія пропонує скористатися послугою онлайн-телебачення. Це новий формат ТВ, який дозволяє дивитися українські та зарубіжні канали у високій якості без збоїв в будь-який зручний для вас час.

Вибравши Мережу Ланет, ви стаєте абонентом постачальника зв’язку, який забезпечує високу швидкість Інтернету, безперебійний сигнал, прийнятні ціни на послуги та постійні акції. Наразі провайдер пропонує жителям Володимира-Волинського взяти участь у новій акції, яка дозволить вирішити питання з оплатою Інтернету на рік вперед.

Зафіксуй ціну на рік і отримай бонус

Іноді ми стикаємося з тим, що Інтернет зникає в найвідповідальніший момент. І все це відбувається в зв’язку з тим, що хтось забув сплатити за послуги провайдера. Щоб уникнути подібних ситуацій і не хвилюватися про те, заплатили ви за Інтернет чи ні, достатньо скористатися новою акцією від Мережі Ланет. «Зафіксуй ціну на рік» — унікальна пропозиція, завдяки якій ви фіксуєте ціну за тариф і отримуєте бонус в розмірі абонплати за один місяць. Для участі необхідно:

  • Внести оплату одним платежем за 11 місяців, з урахуванням абонплати вашого тарифу.
  • Дочекатися зарахування коштів.
  • Надіслати лист із темою «Тримай ціну на рік» на пошту info@lanet.ua, звернутися з відповідним запитом до Особистого кабінету, зателефонувати або написати провайдеру в соціальних мережах.

Після активації буде зарахований бонус у розмірі абонплати за один місяць, який буде використаний на відкриття дванадцятого персонального періоду. Зверніть увагу: вигідна пропозиція доступно не тільки новим, але й дійсним абонентам Мережі Ланет. Ця акція інтернет-провайдера не сумується з іншими пропозиціями.

Щоб дізнатися деталі, звертайтеся:

Володимир-Волинський, вул. Роксолани, 6

info@lanet.ua

(03342) 3-48-00




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер