<

Актори молодіжної студії театру «Різнобарв’я» з Володимира-Волинського отримали сертифікати про завершення навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 25.05.2020 / Володимир / , /
Перегляди
19
/ 1 коментар

25-го травня в культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського юним акторам урочисто вручили сертифікати про завершення навчання у молодіжній студії народного аматорського театру «Різнобарв’я».

Враховуючи карантинні обмеження, кількість присутніх була обмеженою: на захід запросили склад театру, представників міської влади та засобів масової інформації.

Режисерка театру, Лариса Половньова зазначила:

“Саме в цей день 3 роки тому відкрилась молодіжна театральна студія у Володимирі-Волинському. Нехай і в таких умовах, коли ми майже всі – в масках, але це перший випуск нашої молодіжної студії театру”.

Заступник міського голови Лариса Кулікова та начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Роман Віслобоков вручили дев’ятьом акторам сертифікати про успішне закінчення навчання в молодіжній студії народного аматорського театру «Різнобарв’я».

Власниками сертифікатів стали: Денис Ломакін, Анжела Кулик, Ярослав Войтюк, Олена Романюк, Данило Остапюк, Юрій Попов, Георгій Омельченко, Марія Гуз та Богдан Растопчин.

Також окремо посадовці відзначили появу режисерки Лариси Половньової у Володимирі-Волинському, адже вона значно підняла рівень розвитку театральної галузі у місті.

Лариса Польовньова подякувала кожному, хто підтримав театр голосами у Першому міжнародному онлайн-конкурсі театрів.

“У конкурсі приймали участь 147 театрів, з них 5 – з-за кордону: із Угорщини, Фінляндії, Ізраїлю. Це як професійні театри, так і аматорські. За результатами голосування ми отримали 3 місце в конкурсі глядацьких симпатій. Таке маленьке провінційне містечко, але таке театральне!

Ми відправили 2 роботи: запис виставуи «Шлюб за контрактом», де приймав участь весь склад театру і двоє основних актори, які майже 2 години «тримали» на собі виставу (Любов Саць та Юрій Лукницький) та вистави «Безіменна зірка». Остання за режисуру на режисерському конкурсі стала лауреатом – ми зайняли 2 місце!”

Вона розповіла, що в конкурсі відмітили акторську гру та режисерський задум, а також наголосила, що отримано багато позитивних відгуків щодо молодих акторів театру.

“Також відмітили роль «Мадемуазель Куку». Сказали, що це досить складна п’єса – навіть професійні театри рідко беруть до постановки такий складний драматургічний матеріал. У нашій виставі всі герої пройшли певний шлях розвитку образів. Наша вистава достойно витримала жанр – трагікомедія, яку особливо видно в ролі «Мадемуазель Куку».

Вона не перетворилась у нашому виконанні на комедійний персонаж, а правильно показана трагедійним. Ця людина поставлена в умови, що була змушена бути канцелярським щуром, але її любляча душа жадала любові і розуміння, просто не знала, як їх досягти.

Вистава була зовсім не про кохання, а про місце кожної людини в цім світі, і про те, що можна бути людиною світу в маленькому містечку і провінціалом – у великому, і нести добре та Вічне. Використовуйте кожен шанс, який дає вам доля: краще пожалкувати, що зробив щось і помилився, аніж що міг би зробити щось, але не зробив”, – підсумувала режисерка «Різнобарв’я».




один коментар
  1. Володимиру пощастило, що Половньова приїхала до нас! Єдино, що – участь не приймають, а БЕРУТЬ! Приймати – це була участь і прийняли. Русисм це. Сам довго звикав :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер