<

Агенція Прибужжя у Володимирі оголошує набір на навчальну програму «Школа молодого лідера»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 12.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
531
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку Прибужжя оголошує набір на навчальну програму «Школа молодого лідера». Заняття розпочнуться в грудні 2021 року, тривалість програми – 5 місяців.

«Школа молодого лідера» – це навчальна програма для молодих людей віком 15-21 років з Володимир-Волинського району, пишуть на фейсбук-сторінці Агенції.

Створена програма для розвитку лідерських якостей, формування відповідального суспільства, залучення молоді до творення місцевої політики.

На учасників програми чекають семінари з експертами, політиками, лідерами думок, дискусії та тренінги, цікавий досвід і мотивуюче середовище.

Заняття у «Школі молодого лідера» розпочнуться в грудні 2021 року, тривалість програми – 5 місяців.

По завершенню програми найактивніші учасники школи отримають можливість відвідати Верховну Раду України та стажування у міській раді.

Анкети приймаються до 21 листопада 2021 року включно. Кількість учасників обмежена. Про результати відбору буде повідомлено до 25 листопада 2021 року листом на електронну пошту, вказану в реєстраційній формі.

Важливо: у зв’язку з карантинними обмеженнями дати проведення програми і формат заходів можуть змінюватися, про що учасників буде повідомлено заздалегідь.

Реєстрація за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер