<

Агенція «Прибужжя» працює над реалізацією проєкту «Культурний шлях»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:26 | 5.01.2023 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
466
/ Коментарі відсутні

Нагадаємо, Агенція регіонального розвитку «Прибужжя» реалізовує проєкт «Культурний шлях», в рамках якого буде напрацьовано важливий для розвитку культури громади документ. 

4-го січня відбулося перше засідання робочої групи в рамках проєкту з напрацювання Програми розвитку культури Нововолинської громади, – повідомляють на сторінці агенції у фейсбуці.

Під час нього обговорили мінуси в галузі культури громади, які варто усунути в перспективі за допомогою створення Програми розвитку культури Нововолинської громади. Проаналізували наявні в громаді ресурси та можливості.

Модератором зустрічі виступила експертка Українського культурного фонду, директорка літературного фестивалю «Фронтера», засновниця Мистецького об’єднання «СтендаЛь» Елла Яцута.

Далі робоча група у складі 15 людей протягом 3 місяців працюватиме над створенням важливого для всіх мешканців Нововолинської громади документа, який повинен позитивно вплинути на розвиток і доступність культурних послуг для різних соціальних груп. 

Нагадаємо, Програму розвитку культури у Нововолинській територіальній громаді розробляють в рамках проєкту Агенції регіонального розвитку «Прибужжя» «Культурний шлях» за підтримки Волинський Інститут Права та National Endowment for Democracy.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер