<

Адвокат з Володимира відповів на найпоширеніші питання місцевих підприємців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:04 | 19.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Директорка Володимир-Волинського фонду підтримки підприємців «Бізнес-центр» Христина Дутчак зініціювала інтерв’ю з місцевим адвокатом Сергієм Лященком, у якому розібрали питання юридичного характеру, з якими підприємці звертаються до центру найчастіше.

Відеоінтерв’ю розміщене на офіційній сторінці Володимира-Волинського.

Так, адвокат Сергій Лященко роз’яснив нюанси використання підприємцями реєстраторів розрахункових операцій, тобто касових апаратів. Зокрема, чи необхідно проводити через них усі товари наявні в магазині, чи можна це робити вибірково, у яких випадках і при яких порушеннях податкова може оштрафувати підприємця, які дії продавців є неправомірними і яке покарання чекає незаконослухняних продавців.

Сергій Лященко наголосив, що через касовий апарат продавцям необхідно проводити усі продукти і товари наявні в магазині. Жодного виключення, за його словами, не має.

Також адвокат пояснив, які фізичні особи-підприємці, платники єдиного податку, мають застосовувати реєстратори розрахункових операцій та як саме використовувати касові апарати підприємствам, які мають декілька об’єктів господарювання.

Окрім цього, Лященко розповів у яких випадках блокуються рахунки ФОПів і яким чином їх можна відновити.

Насамкінець, Сергій Лященко дав розширену відповідь на питання чи може фізична особа-підприємець, платник єдиного податку, після сплати всіх податків, використовувати кошти з розрахункового рахунку для власних потреб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер