<

«А як на швидку впаде»: жителі вулиці, що веде до лікарні Володимира-Волинського, скаржаться на аварійний стовп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 20.04.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Жителі вулиці Павлова, яка веде до Володимир-Волинського ТМО, скаржаться на аварійний електричний стовп. Розповідають, що бояться, адже він може впасти на будинок чи людину, або й машину швидкої, адже цим відрізком дороги часто проїжджають екстреники на виклик.

Журналістам БУГу розповіли, що саме цей стовп стояв ближче до заїзду на територію лікарні. Вже тоді він був у аварійному стані. Декілька років тому стовп перенесли.

За словами місцевих жителів, його поставили всього “за квартал в сторону виїзду на одну з центральних вулиць міста – Ковельську”.

Володимирчани побоюються, що стовп може рухнути в будь-який момент.

“Він у аварійному стані, він сиплеться, якщо його зачепити рукою. Ніхто не думає за місцевих, що на чийсь будинок впаде, окей. Але ж тут і люди з дітьми ходять, в тому числі, до лікарні та пологового. А як впаде на дорогу? А як на швидку впаде?”, – обурюються жителі вулиці Павлова.




коментарів: 5
  1. Вибачаюсь, але це не “стовб”, а опора лінії електропередач, котра перебуває в аварійному стані і знаходиться на обліку приватного підприємства “Волинь обленерго”….

  2. Це опора вуличного освітлення і знаходиться вона на балансі КП “Полігон”, а не “Волиньобленерго”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок